Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

BORNUNİON BATTAL BOY MİCROFİBER YORGAN 0505-01 Beyaz

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

926674

RENK :

Beyaz

KUMAŞ :

Mikrofiber

DESEN :

Düz

MEVSIM :

4 Mevsim

Beyaz renktedir. Mikrifiber kumaş. Sade. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
BORNUNİON BATTAL BOY MİCROFİBER YORGAN
Battal Boy Silikonize Yorgan YORGAN :215x235 CM KUMAŞ-RANFORCE : 30/1 57 TEL %100 PAMUKDOLGU : %100 SİLİKONİZE ELYAF 300GR/M2 ---- Battal Çift Kişilik Silikonize Yorgan Silikonize yorganlarımız rahat ve sağlıklı uykular için üretilmiştir Yorganın dolgusu kaliteli ve sağlıklı silikonize elyaftır. Nem ve rutubeti emer metabolizmayı dengede tutar. Daha sağlıklı uyumanızı sağlar.Yıkama sonrası kesinlikle deforme olmaz ezilmez ve koku yapmaz. Vakumlu poşetlerinde sevk edilmektedir. Poşeti açınca kısa süre sonra şişerek normal formunu alır. Ürünlerimizi aşağıdaki koşullarda yıkamanızı öneriyoruz: Kullanmadan önce sadece bu ürünü tek başına yıkayınız. 30 derece düşük ısıda yıkanmalıdır Çamaşır suyu kullanılmamalıdır Ürün İçeriği:1 Adet Başlıktaki Ölçülerdeki Beyaz Yorgan MİKRO KUMAŞ İÇ DOLGU SİLİKON 300GR/M2
Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


27 Nisan Cumartesi-29 Nisan Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$141.00

$97.77

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER