Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Ali Muaviye Kavgası

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

521917

ÖZELLIKLER :

Yazar: Adnan Demircan Yayın Evi: Beyan Yayınları Baskı: 3 EAN: 9789754732986 Ebat: 135-210 Sayfa Sayısı: 208 Basım Yılı: 2014-04

İktidarı ele geçirme arzusu, İslam Tarihinin ilk dönemlerinden itibaren Müslümanların birbirleriyle çeşitli yöntemler kullanarak mücadele etmelerine neden oldu. Bu mücadele sırasında bazıları İslam ın meşruiyet sınırını korumaya özen gösterirken, kimileri iktidarı elde etme çabalarının önündeki engelleri ortadan kaldırmak için büyük bir gayretle meşruluğu tartışılır bazı yöntemler dahil birçok yolu kullanmaktan geri durmadı. Çalışmamızın konusunu "Ali Muaviye Kavgası" olarak seçmemizin nedenlerinden birisi, bu dönemdeki iktidar mücadelesinin, etkileri sonrası arasında da görülen pek çok gelişmeye sebeb olmasıdır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


13 Mayıs Pazartesi-14 Mayıs Salı

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$8.00

$6.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver