Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Payitaht Abdülhamid Dizisi Osmaniye Nişanı PAYİTAHT-001 Gümüş

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

496995

RENK :

Gümüş Gri

Gümüş ve Gri renktedir.
Gümüş ve Bronz olmak üzere iki farklı madenden üretilmiştir.
Yaklaşık 75 gram ağırlığındadır.
İşçiliğinde Kırmızı ve Yeşil renk cam mine kullanılmıştır.
Üzerinde Arapça “El Müsterit Bitevvikat El Rabbaniye Abdülaziz Han, Melik İl Devletül Osmaniye” yazmaktadır.
Ürün ölçüleri: Uzunluk: 65 mm Genişlik: 70 mm
Ürün Tasarımı
Osmaniye Nişanı aslına uygun olarak dönemin ruhu ile yeniden tasarlanmıştır. Yedi bölümden beş ışınlı bu nişanın göbeğinde ay-yıldız motifi işlenmiş, padişahın tuğrasının bulunduğu altın kaplama, hafif bombeli, orta kısmın çevresi bordo mine dış kısımda altta “sene 1268”, solunda “Gayret”, yukarısında “Hamiyet”, sağında “Sadakat” yazılı altından kitabe metni vardır.
Osmanlı Nişanı Hanedan-ı Âli Osman Nişanı olarak da anılmaktadır. Sultan Abdülhamid Han tarafından 1892 yılında tasarlanan ve Hanedan-ı Âli Osman Nişanı olarak da anılan bu nişan Osmanlı ve yabancı hanedan mensuplarına ve padişaha üstün hizmet gösteren sadık devlet memurlarına verilmiştir. II. Abdülhamid hükümdarlığı boyunca 26 adet nişan sunmuştur.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Mayıs Cuma-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$736.00

$592.87

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER