Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kamufulaji Portföy Çapraz Çanta Bs 001253 Lacıvert

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

710103

RENK :

Lacivert

Lacivert renktedir.
En-Boy 30x20 cm dir. Portföy ÇantalarSon yılların en trend çanta çeşidi portföy çantalar. Son 10 yılda kullanımı artan bu çantalar artık sadece davetlerde, özel mekanlarda değil günlük hayatta da kullanılabiliyor. Portföy çantalar kullanıldığında modern bir görünümü anında sağlıyor.Davetlerde ve ya gece yemeklerinde giyeceğiniz elbisenizle birlikte portföy çanta kullandığınızda mekana uyum sağlamış olacaksınız. Stiletto ve portföy çanta kombimi zarif bir görünüş için yeterli bir ikili. Jeen pantolonunuzun altına stiletto ayakkabı üzerine ceket kullanıp, ya ayakkabınızla aynı renkte ya da tam zıt bir renkte büyük yumuşak kumaştan portföy çanta ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bu tarz bir kombini iş hayatınızdan önemli davetlere kadar her yerde kullanabilirsiniz.Mini portföy çantaları daha zarif görünmek istediğinizde kullanabilirsiniz. Önemli bir davette giyeceğiniz gösterişli bir elbiseyle sade mini portföy çanta kullanarak rüküşlükten ve abartıdan uzak bir kombin yapmış olacaksınız.Zincirli portföy çantaları yanınıza fazla eşya almayacağınız zamanlarda günlük kombinlerinizle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu tarz bir çanta yazın mini elbiselerle de harika görünecektir.Yumuşak kumaştan yapılma portföy çantalar ofis şıklığı yaratmak istendiğinde kullanılabilecek çantalardan. Midi kalem etek, beyaz bir gömlek ve canlı renklerde bir portföy çantayla son derece modern cool bir görünüm yaratacaksınız. Kışın da deri ceket ya da trençkotlarınızla büyük portföy çantalar kullanabilirsiniz. En güzel portföy çantalar için mağazamızı ziyaret etmeyi unutmayın.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


28 Mayıs Salı-30 Mayıs Perşembe

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$18.32
HEMEN AL $7.33

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER