Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Siyah Kadın Fermuarlı Tek Parça Kendinden Örtülü Namaz Elbisesi 01 Nmz 018144

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1024626

RENK :

Siyah

KUMAŞ :

Jarse

DESEN :

Düz

MEVSIM :

4 Mevsim

KALIP :

Büyük Beden Seçeneği

Siyah renktedir. Jarse kumaşıdır. Sade. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz. Büyük beden seçeneği mevcuttur.
Ürün Özellikleri
Polyester KumaşTek ParçaFermuarlıBaşörtüsü başa geçirmelidir, omuz kısmından elbiseye dikişle sabitlenmiştir, kayma yapmaz.Ayrıca bone kullanmaya gerek yoktur.Bol kesimdir, vücut hatlarını belli etmez.Düz renk ve desensiz kumaştır.Kıyafet üzerine kullanıma uygundur.(1 Beden = 40), (2 Beden = 42), (3 Beden = 44), (4 Beden = 46), (5 Beden = 46)  
Bu özel tasarım, polyester kumaştan üretilmiş olup, başörtüsü ile tek parça halindedir, böylece rahatça namaz kılabileceğiniz bir ortam oluşturur. Fermuarlı yapısı sayesinde, giyip çıkarmak son derece pratik ve kolaydır. Bu özel namaz elbisesi, namaz vakti geldiğinde hızlı ve pratik bir şekilde ibadet için hazır olmanızı sağlar.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


28 Mayıs Salı-30 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

BEDEN :
10
12
14
16
MİKTAR :

Bu Beden Tükendi!

$122.00

$55.99
HEMEN AL $33.59
ETIKETLER