Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Bayanlara Özel Namaz Elbisesi Ve Seccade Seti Pembe 9789753899862

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1024608

RENK :

Pembe

KUMAŞ :

Jarse

DESEN :

Düz

MEVSIM :

4 Mevsim

Pembe renktedir. Jarse kumaşıdır. Sade. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Set İçeriği
Tafta Seccade (220 gram, 115cm x 68cm)Namaz Elbisesi (Standart Beden, 36-46 Beden Aralığına Uygun)Kadife Kaplı Yasin Kitabı (128 Sayfa Çanta Boy)Katı Miskİnci Görünümlü Tesbih 99'lu
Namaz Elbisesi Özellikleri
Standart Beden: Tüm 36-46 Beden Aralığına UygundurBoy: 140 cmJarseli Likralı Kumaştan imal edilmiştir, ütü istemez, kırışmaz özelliktedir.Düz renk ve desensiz kumaştır.Namaz elbisesi 4 mevsim kullanılabilir.Ürün başörtüsüyle tek parçadan oluşur, pratik ve kolay giyilir.Başörtüsü başa geçirmelidir, omuz kısmından elbiseye dikişle sabitlenmiştir, kayma yapmaz.Başörtüsünün altında çene kısmı bolluğu lastikle dikilerek alınmıştır, namaz sırasında boyun ve saç görünmez.Ayrıca bone kullanmaya gerek yoktur.Başörtüsü önden ve arkadan yarım pelerin görünümlüdür, omuzları göğse kadar örter.Bol kesimdir, vücut hatlarını belli etmez.Kıyafet üzerine kullanıma uygundur.Kol kısmı yarım yarasa kesimdir, rahat hareket etmeyi sağlar.Yaka sıfır yakadır, rahatsız etmez.Kendinden çantalıdır, çalışanlar, yolculuğa çıkanlar ve dışarda namaz ibadetini yerine getirmek isteyenler kolaylıkla çantalarında taşıyabilirler.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


28 Mayıs Salı-30 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$195.00

$89.99
HEMEN AL $53.99
ETIKETLER