Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Seramik Kil Maske Gözenek Sıkılaştırıcı Ve Salisilik Asit İçerikli Serum

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

992801
SERAMİK MASKE Cildi derinlemesine temizleyerek, yağlanmadan ve parlaklıktan kurtulmanızı sağlar. Cildinizin ihtiyacı olan bakımı sağlayarak cilt tonunu eşitler ve lekeleri gidermeye yardımcı olur. · Gözenekleri sıkılaştırır, · Kırışıkların azalmasına yardımcı olur, · Gözaltı torbalarını azaltır, · Cildi temizler, · Aşırı yağlı ciltler için yağlanmayı azaltır, · · Siyah noktaları giderir, · Cildi ölü derilerden temizler, · Yaz aylarında oluşan cilt lekelenmesine, siyah noktaya iyi gelen maskenin en önemli özelliği evde uygulayabiliyor olmanız. Kuru, yağlı bir cilde sahip olanlar seramik maskesini kolaylıkla uygulayabilir. Ciltte oluşan kızarıklığa, siyah noktalarda etkilidir. İçerisinde kimyasal ürün barındırmaz. · Ciltte oluşan fazla yağın kaybolmasını sağlar, · Cildin dış etkenlerden dolayı deforme olmuş bölgelerini onarır,  · Cilt gözeneklerine yapışan mikropları yok eder, · Ciltteki tıkalı olan gözenekleri açar, ·Cildinize düzenli uyguladığınızda farkı görebilmeniz mümkün olacaktır.  cilde ferahlık vermek ve cildi sıkılaştırmak adına ilk sıralarda gelen bir maske türüdür. Seramik maske düzenli kullanım sonucunda etkisini gösterir. 
For You Gold serum yağ ve nem dengesini kontrol altına alarak, cildin fazla sebum üretmesini ve gözeneklerin tıkanmasını önlemeye yardım eder, Su ihtiyacı karşılanan ve yoğun neme kavuşan cildin gözenekleri yağ ve kirden arınır, tazelenmeye yardım eder.Stres, yağlı ve baharatlı yiyecekler, yetersiz cilt hijyeni, hava kirliliği, dolaşım bozukluğu, ergenlik  nedeniyle oluşan görüntülerde etkilidir. For You Gold Serumu Cildin aşamalı olarak pürüzsüz görünmesine yardım eder.  Özel formülü sayesinde cildi tahriş etmez.
Kullanımı: Sabah akşam temiz cilde, parmak uçlarınızla birkaç damla uygulayınız.UYARILAR · Haricen kullanılır. · 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz. Göz ile temasında bol su ile yıkayın. Güneşe çıkmamanız gerekir.Not: Açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketiniz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$143.00

$72.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver