Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Altın Maske Beyazlatıcı Etkili Kırışıklık Yaşlanma Karşıtı Anti Aging Soyulabilir Yüz Maske

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011288
 
Altın Maske Beyazlatıcı Etkili - Kırışıklık, Yaşlanma Karşıtı Anti Aging Soyulabilir Yüz Maske
 
Altın maske yüzyıllardır kadınların cilt bakımları için yaptığı bir maskedir. Sadece güzel parlayan ve genç bir cilt kazandırmakla kalmaz aynı zaman da pek çok açıdan da faydalıdır.
 
-Hafif jel yapıdaki ürün, kolay sürülür ve cilt tarafından hızlı emilir. Ürünün içinde bulunan 24 karat altın nano partiküller, cildi sıkılaştırmaya ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
-Nem eksikliğine bağlı kuruluk hissini ve ince çizgilerin görümünüzü hafifletmeye yardımcı olur.
-Cildi ve gözenekleri kirlerden ve ölü hücrelerden arındırmaya yardımcı olur.
-Cildin esnekliğini arttırmaya yardımcı olur. -Cilt tonunu açmaya yardımcı olur. -Cildi sağlamlaştıran hücrelerini harekete geçirir, kan dolaşımını geliştirir.
-Cildinizi yardımcı olur
-Cildinizi botoks etkisi sağlamaya yardımcı olur
-Nemlendirici ve besleyici özelliği vardır
-Cildinizi daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur
-Var olan lekelerde düzenli kullanım da en aza indirmek için yardımcı olur
*Hamile ve emziren anneler dahi kullanabilir.
 
Sonuç: Gözenekler temizlenir. Cilde duru, ferah ve mat bir görünüm kazandırır, yağlı ve parlayan cilt görünümüne engel olur. Düzenli kullanıldığında, cildin elastikiyetini arttırmaya, kırışıklıkların görümünüzü pürüzsüzleştirmeye, cilde doğal bir ışıltı ve aydınlık bir görünüm kazandırmaya, yorgunluk izlerini gidermeye yardımcı olur. Cildinize tazelik ve sıkı bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.
Altın Maske Beyazlatıcı Etkili - Kırışıklık, Yaşlanma Karşıtı Anti Aging Soyulabilir Yüz Maske Kullanımı:
-Cildinizi derinlemesine temizlik sağladıktan sonra, ince tabaka halinde temiz ve kuru cilde uygulayınız. Göz bölgesinden, kaşlardan, saç çizgilerinden kaçının. 15-20 dk tamamen kuruyana kadar (sürme miktarınıza göre değişebilir bu süre)maskeyi aşağıdan yukarı doğru yavaşça soyarak çıkartabilirsiniz. Yüzünüzü ılık su ile durulayabilirsiniz. Hafta da 1-2 kez kullanıma uygundur. Uyarı: Tüm cilt tipleri için uygundur. Her ürün de olduğu gibi alerjik bir durum olmaması için öncesinde iç bilek kısmında deneyerek kullanıma devam edebilirsiniz.
 
 
Altın Maske Beyazlatıcı Etkili - Kırışıklık, Yaşlanma Karşıtı Anti Aging Soyulabilir Yüz Maskesi İçerik:
Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat, Glycerin, Aloe Barbadensis Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Retinol, SodiumBenzoate, Potassium Sorbate, Ubiquinone, Parfum, Sodium Hyaluronate, D-Limonene, Mica, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


02 Mayıs Perşembe-04 Mayıs Cumartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver