Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kuranı Kerim Sade Arapça Orta Boy Seda Yayınevi Bilgisayar Hatlı

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

829142
Ürün Özellikleri:
Eser Adı: Orta Boy İki Renkli Karekodlu Bilgisayar Hatlı Kuranı Kerim Alt Başlık: Çok Kolay Okunan Bilgisayar Hatlı Hat: Kadir Güneş Bilgisayar Hattı Yayınevi: Seda Yayınları Eserin Dili: Arapça Kağıt Bilgisi: 70 gr Şamua Kapak Bilgisi: Bez Cilt Sırt Dikişli Baskı Tarihi: 2017 Baskı Sayısı: 5. BASKI Sayfa Sayısı: 616 Ebat X, Y, Z (mm.) En, Boy: 17 x 24 cm
1,444 gr.
Arapça Seslendirme: Doç. Dr. Fatih ÇOLLAK Türkçe Seslendirme: Seyfullah KARTAL T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu tarafından incelenmiş tasdikli ve Mühürlüdür. Sure başlıkları ve sayfa kenarlarında bulunan karekodlar sayesinde akıllı telefonlar vasıtasıyla hem arapça hem de Türkçe meal dinleme imkanı.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


15 Mayıs Çarşamba-17 Mayıs Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$125.00

$97.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver