Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kadife Kaplı Kuranı Kerim Cami Boy Büyük Boy Kuran Lafızlı Bordo Renk 4531294531292

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1024859
Mevlid ve cemiyetlerinizde sevdiklerinize dağıtabileceğiniz faydalı ve kalıcı olacak özel bir hediyelik.Genel Özellikler
Kadife kumaş ile özel olarak kaplanmıştır.Kadife kaplı Kur'an-ı Kerim' lerin tamamında sayfaların hasar görmesini ve kaplanan kadife kumaşın sabit durmasını sağlayan koruyucu köşe demirler mevcuttur.Lazer yöntemiyle kesilmiş Allah lafzı şeklinde ayna pleksiArapça ve Meal Sesli KarekodluDiyanet Tarafından MühürlüArapça Metin
Bu Kur'an-ı Kerim gençlerin, yaşlıların ve yeni Kur'an-ı Kerim'e geçenlerin kolayca okuyabilmesi için özel olarak hazırlanmıştır. Harekeler her harfin üzerine konulmuş, kelimeler arası mesafelere dikkat edilerek okuyuşta bir ahenk sağlanmıştır. Tasarımında Meşhur Hattat Hafız Osman'nın hazırlamış olduğu nüshalardan faydalanılmıştır. Sayfa tutar, berkenar, secavendli, medli ve kasırlıdır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


27 Mayıs Pazartesi-29 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$182.00

$83.99