Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Mekkeden Doğan Nur

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

514875

ÖZELLIKLER :

Yazar: Sadık Ünal Dil: Türkçe Yayın Evi: Ravza Yayınları Baskı: 1 EAN: 9786054818280 Cilt Durumu: Karton Kapak Ebat: 13,5 x 21 Kağıt Türü: Kitap Kağıdı Sayfa Sayısı: 432 Basım Yılı: 2013

TÜR :

Kültür Kitapları

Zulüm insanlık pramidinde zirveleşmiş tepesi üzerinde alçaldıkça yükseldiğini zannetmiş cahiliye toplumu...Gündüzleri geceye dönmüş insanlar sırtlarından zulüm kırbacını kaldıracak merhametle ellerinden tutacak bir şahsın gelmesini dört gözle beklemekteydi.Her çeşit ahlaksızlıkla dibe vuran bu dünyada "çok alametler belirdi gelmedin" diye hayıflananlar hasretle bahar gelse güller sümbüller açsa yüzler gülse diye gece gündüz haber beklemekteydi. "Kavmin seni terk ettiği zaman ne olurdu; sana işiten kulak gören göz tutan el ve yürüyen ayak alsaydım" diyen Ka'b Lüey gibi ibrişimlere inciler dizen heyecanla doğacak yıldızı gözleyenler vardı. Yıl 571...Artık vakit tamamdı. Gökte Ahmed'in yıldızı yerde Muhammed'in kendisi doğdu.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


24 Mayıs Cuma-27 Mayıs Pazartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$6.00

$4.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER