Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kalplerin Keşfi İthal Kağıt Ciltli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

514587

ÖZELLIKLER :

Yazar: İmam Gazali Çevirmen: Necmeddin Salihoğlu Dil: Türkçe Yayın Evi: Medine Yayıncılık Baskı: 5 EAN: 9789756500408 Cilt Durumu: Ciltli Ebat: 16,5 x 24,5 Kağıt Türü: İthal Kağıt Sayfa Sayısı: 651 Basım Yılı: 2020

TÜR :

Kültür Kitapları

Mukaşefetü'l Kulüb konu itibariyle tasavvufi bir eserdir. İçerik itibariyle kalpleri hassas bir İslami hayata sevk etmeyi oraya saf bir İslami hayatı sıkıştırmayı hedef edinen bir eserdir. Mukaşefetü'l Kulüb bir "Kalpleri ihya" kitabıdır. Durumlarını tespit ve keşfedip aralayarak ortaya çıkararak ıslaha çalışmayı öğreten bir eserdir. Tasavvuf kalp ile meşgul olan bir ilimdir. Malumdur ki kalp nasıl olursa dış aza ve yaşayış da ona uygun bir manzara arz eder. Allah Tela nın; "Her kulun kalbini günde birkaç kere kontrol ettiği" hadisinin manasına itibarla tasavvufta amellerin zuhur mahalli olan kalp ele alınmıştır.
Konu Başlıkları:
Allah KorkusuSabır ve HastalıkNefse ve Şeytana Karşı KoymakAllah'ı Unutmak Fasıklık NifakTevbe Sevgi AşkAllah'a İtaat ve Peygamber SevgisiŞeytan ve Azabının BeyanıEmanetNamazı Huşu İle Tamamlamakİyiliği Emredip Kötülükten SakındırmakŞeytanın DüşmanlığıDedikodu ve KoğuculukAşırı İhtirasİtaatta Süreklilik ve Haramları TerkÖlümü HatırlamakKanaatin FaziletiŞükürTevbenin FaziletiDünyaya AldanmakMüslüman Kardeşinin İhtiyacını Karşılamak

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


24 Mayıs Cuma-27 Mayıs Pazartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$22.00

$16.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver