Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Yoğun Nemlendirici Su Bazlı Bakım Kremi Aloe Vera Hyaluronic Acid Moisturizing Cream 50Ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011105
Cildin günlük nem ihtiyacını karşılayacak Hyaluronic Asit, AloeVera ile zenginleştirilerek özel formüle edilmiştir. Cilde esneklik ve nem dengesi kazandırır. Cildin nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur ve yaşlanma belirtilerini en aza indirmeyi hedefler. Cildin daha canlı, dolgun ve pürüzsüz gözükmesine yardımcı olur
Hyaluronic Acid/Hyaluronik Asit
Farklı özelliklere ve molekül boyutlarına sahip hyaluronik asit çeşitleri ile cildin nemlendirilmesi için üç boyutlu bir ağ oluşturur ve cildin farklı katmanlarına nüfuz eder. Cildin çok boyutlu nemlendirilmesini sağlayarak etkin bir şekilde Elastikiyet kazanmasında etkilidir.
Sadece tek birgram hyaluronik asit altı litreye kadar su tutma kapasitesine sahiptir.
Aloe Vera / Aloe Barbadensiz
Cilde nem kazanmasına yardımcıolur. Gözeneklerin sıkılaşmasını destekler. Siyah nokta vsgibi sorunların oluşumunu önlemeye yardımcı olur.Düzenli kullanım da kırışıklık karşıtı bir üründür. Kaşıntı, kızarıklık gibi sorunlar dayatıştırıcıdır. Yağlı ciltler de arındırma sağlar
Alpha Arbutin
Cildiniz de bulunan renk eşitsizliği,  koyu lekelere ve daha düzgün bir  cilde  kavu ş man ı zayardımcı olmaktadır. Yaşlılık  lekeleri, sivilce izleri veya leke sonrası kızarıklık  olsun, alfa  arbutin  hepsini en aza indirmeye yardımcı olur.
Panthenol
B5 vitamini olarak da bilinen pantotenik asit, önce cildin dış bariyerinin gücünü koruyarak, sonra da cildimiz için stres kaynağı olan çevresel toksinlerle savaşır. Cilt hücrelerini besler ve cilt güzelliğini destekler.
Panthenol, cilt bariyerini güçlendirerek nemi hapseder, aynı zamanda cilt hücrelerini gençleştirmeye ve canlandırmaya yardımcı olur. Bu sayede yaşlanma sürecine karşı koymaya yardımcı olarak cildi beslemeye ve cilde nem eklemeye yardımcı olur.  Panthenol' ün cilt dostu bir besin maddesidir. Cildimizin bağ dokusunda en üretken hücreler olan sağlıklı fibroblast seviyelerini yönetir ve bu da kolajen ve elastini artırır.
Glycerin
Gliserin, cildinizin ve havanın daha derin seviyelerinden cildinizin dış tabakasına  su ç eken bir tür  nemlendirici ajanıdır.  Ciltteki stresi azaltmak adına  nem dengesi sağlamayı   hedefler ve ciltteki UV sebepli tahribat ı ö nler. Aynı   zamanda ç ok iyi bir anti-ageing ajanıdır
İçindekiler;
Aqua, Alpha Arbutın, HyaluronicAcid, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycerin, Petrolatum, Cyclopentasıloxane,Ethylhexyl Palmitate, Glyceryl StearateSe,Isopropyl Palmitate,Stearyl Alcohol, Palmitic Acid, Phenoxyethanol, StearicAcid Panthenol, Parfum, SodiumPolyacrylate, Lauric Acid,Ethyl Ascorbıc Acıd, Myrıstıc Acıd
Not: Ürünlerimiz hijyenik ürünler olduğu için ambalajı açılan ürünün iadesi kabul edilmemektedir.
NASIL KULLANILIR: 
Sabah ve akşam tüm cilde uygulamaya uygundur. Temizlenmiş ve arındırılmış cilde masaj hareketleri ile uygulayabilirsiniz.  
Not: Açılan ve kullanılan ürünler iade alınmamaktadır

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$72.00

$35.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver