Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Unisex Tüy Dökücü Krem Sprey 100 Ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011103
Unisex Tüy Dökücü Krem Sprey 100 Ml
Ağrısız, acısız pürüzsüz bir cilt için…
For You Gold Unisex Tüy Dökücü Krem ile tanışın. Özel formülü ile en kalın kıl köklerine dahi kolayca ulaşabilir ve tüyleri kökten almaya yardımcı olur. Tüy köklerinin kalınlaşmasını engellemeye yardımcı olur ve daha uzun süren bir pürüzsüzlük sağlayabilir. Cildinizi nemlendirir, parlak ve pürüzsüz bir görünüm sağlayabilir. Özel formülü ile istenmeyen tüylerden dakikalar içinde kurtulmanızı sağlarken uzun süre pürüzsüz görünümü korumanıza yardımcı olur. Düzenli kullanımda kıl ve oluşumunu yüksek oran da yavaşlatabilirsiniz. Bilinen bir yan etkisi yoktur. Kadın ve Erkeklere uygundur. Günde 1 defa ilgili bölgeye uygulanır. Uzun süre kullanımında kalıcılık elde edilir. Tüm vücut tipine uygundur ve her bölgede kullanılabilir. Yüz hariç tüm vücutta kullanıma uygundur.
Kullanım bilgileri;
Sprey başlığı sayesinde kolay uygulama sunan For You Gold Tüy Dökücü Krem Spreyi kuru ve temiz cildinize uygulayın. Uyguladığınız bölgede 4 ila 7 dakika arasında bekletmeniz yeterlidir. Ardından ılık su ile yıkayın. İhtiyaç duydukça tekrar kullanabilirsiniz.
Uyarı;
Terli ve nemli bölge için uygulama yapmayınız.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Mayıs Salı-09 Mayıs Perşembe

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$66.00

$33.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver