Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Slim Jel İnceltici Sıkılaştırıcı Yağ Yakıcı Çatlak Karşıtı Ve Selülit Kremi Altın Maske

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

988751
FOR YOU SLİM JEL Nasıl Sonuçlar Verir? 
• FOR YOU SLİM Jeli kullanımınız sonrasındaürün içerisindeki mucizevi formül deri altındaki yağa anında müdahale ederek buyağları yakmaya başlar. Ürünü uyguladıktan sonra vücudunuzda oluşacak ancak hiçacı vermeyecek olan hafif yanma ve ferahlık hissi ürünün etkisini göstermeyebaşladığını gösterir. 
• FOR YOU SLİM JEL   kısa süreli bir çözüm değildir. FOR YOU SLİM JEL ’debulunan mucizevi formül ürünün devamlı ve belirtilen oranlarda kullanılmasıhalinde vücudunuzda bulunan fazla yağların her gün eriyip azaldığını ve güngeçtikçe vücudunuzun daha estetik bir görünüme kavuştuğunu fark edeceksiniz.
• FOR YOU SLİM JEL düzenli kullanımsonucunda bölgesel sıkılaşma ve incelme sağlar. Yağ yakımını destekler.Selülitlere karşı savaş açar. Aynı zaman da pürüzsüzlük sağlar. Hamilelikdöneminde oluşan çatlaklar, kilo alıp verme sürecinde oluşan çatlaklar içinetkilidir. Vücudun sıkılaşmasını sağlar. 
Not: Kullanım talimatını detaylı okumanızı öneririz. 
Nasıl Kullanılmalı?
• FOR YOU SLİM JEL ihtiyacınız olan bölgeye (göbek, basen veya bel) 3-5 dakika boyunca yoğunolarak masaj ile uygulayınız. Ürünün kıvamı gereği uygulama miktarınıza bağlıolarak daha hızlı sonuç verecektir. Tavsiye edilen kullanım sonrası streç filmve üzerine termal korse uygulanmalıdır. Kullanım sonrasında cildinizde herhangibir tortu ya da iz kalmamaktadır. 
 
Altın maske
• Cilt üzerindeki ince çizgileri ve kırışıklıkları giderir
• İçerisinde bulunan altın tozları sayesinde cilt nemoranını korur
• Ciltteki ölü hücreleri tekrar dirilterek erken yaşlanmanınönüne geçer
• Cildin pürüzsüz olmasını sağlar.
• Her cilt tipine uygundur.
• Hamile ve emziren anneler dahil kullanabilir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


08 Mayıs Çarşamba-10 Mayıs Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$143.00

$72.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver