Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Retinol Içeren Leke Ve Kırışıklık Karşıtı Aydınlatıcı Ve Nemlendirici Serum

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987142
Retinol Içeren Leke ve Kırışıklık Karşıtı, Aydınlatıcı Ve Nemlendirici Retinol Serum Cilt Bakım Serumu Retinol Serum, aktif penetrasyon teknolojisine sahip özel formülü sayesinde içeriğindeki aktifleri ve retinolü cilt altına kolayca nüfuz ettirir. Üstün renk açıcı özelliğe sahip bu serum, yaşlılık ve güneş lekelerinde ve eşit olmayan cilt tonunun düzenlenmesinde etkili olduğu gibi ince çizgilerin önlenmesinde de cilde yardımcı olur.Ciltte aydınlatma etkisi sağlayan Retinol Serum, formülünde yüksek oranda bulunan hyalüronik asit sayesinde yüksek su tutma kapasitesine sahiptir ve bu sayede ciltte uzun süreli nemlendirme ve gençleşme etkisi sağlar.Faydaları• Cilt tonunu dengeler ve cildi nemlendirir,• Mat, solgun ve kaba görünümden kurtulmaya yardımcı olur.• İnce çizgilerin azaltılmasına yardımcı olur,• Kolajen sentezini arttırır ve cildi yeniler,• Yaşlılık ve güneş lekelerinde etkilidir,• Akne oluşumunu engellemeye yardımcı olur.• Cilt tonu düzenleme, ince çizgilerin azaltılmasına yardımcı olur, cilt yatıştırır.- - Uygulanmak istediğiniz bölgeyi temizleyin. Ardından 3-4 damla serumu parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın. Günde 2 kere, sabah ve akşam uygulanması önerilmektedir. Eğer ciltte hassasiyet yaratması durumunda günde 1 kere gece uygulanması önerilir.- Ürünün göz ile temasından kaçınınız, göze teması durumunda bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında ve kendi ambalajında saklayınız. Bilek içerisinde test ederek kullanınız.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Mayıs Salı-09 Mayıs Perşembe

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver