Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Akneye Yönelik Ciltler İçin Ve Su Bazlı Sebum Dengeleyici Bakım Kremi Akne Karşıtı Krem

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011104
Akneye Yönelik Ciltler İçin Ve Su Bazlı Sebum Dengeleyici Bakım Kremi (Akne Karşıtı Krem)
Karma ve Yağlı Ciltler İçin özellikle Akneye meyilli ciltler için Nemlendirici, Besleyici Krem 50 Ml ciltte oluşan parlamalara karşı matlaştırıcı kompleks içeren, iritasyona ve zararlı dış etkenlere karşı geliştirilmiş ve cilde hemen nüfuz eden bu bakım kremi cildi yağlandırmadan nemlendirir Cildin pH dengesini düzenler ve ciltteki mat görünümü uzun süre korur
Akne , siyah nokta ve yağ butoncuklarının oluşmasını engelleyen güçlü bir yağ (SEBUM) dengeleyicidir. Cildin nem dengesini sağlar ve yatıştırır, ışıltılı, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazandırır.
Sebum Dengeleyici Su Bazlı Krem Su bazlı yapısıyla karma ve yağlı ciltler için günlük kullanıma uygun nemlendiricidir. Cildin ihtiyacı olan nem desteğini sağlarken hafif yapısıyla ciltte ağırlık yapmaz. Düzenli kullanımda ciltteki nem-sebum arasındaki dengeyi koruyarak sebum üretimini düzenler. Hızlı emilim sağlayan yapısıyla konforlu bir kullanım sağlar. Yağlı ve yapışkan doku bırakmaz. Cildinizi hem nemlendiren hem sebum dengesi sağlayan içeriklerle formüle edilmiştir. Cildinize nemi kuvvetli bir şekilde hapsederek cildinizin nem tutma kapasitesini artırır.
·         Sebum Dengeleyici Krem; (Cilt PH’ nı Dengeleyen Su Bazlı Nemlendirici) Ferulik asit, askorbik asit ile zenginleştirilerek cilt üzerinde yağlanmaya neden olan serbest radikaller hedef alınmıştır. Ürün, antioksidan özelliği göstererek cildi mevcut toksinlerden arındırır. Zinc, fazla sebum salgısını ve cilt ph’ nı dengeleyerek akne ve bakteri oluşumunun önüne geçer. Comfrey, cilt üzerinde oluşabilecek pullanma, kabuklanma ve kızarıklığı engellerken nemi de dokulara hapseder.
 
Kullanım Şekli: Günde iki kez sabah ve akşam rutininizde, temizlenmiş cilde ince tabaka halinde masaj yaparak uygulayınız.
İçerik listesi;
Aqua, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, ParaffinumLiquidum, 3-0-Ethyt Ascorbic Acid, Stearic Acid , GlyceryI Stearate, Glycerin, Phenoxyethanol.Parfum, Triethanolamine, Carbomer, Ethylhexylglycerin
Uyarılar;Ürünü çocukların erişemeyeceği yerde, oda sıcaklığında ve ağzı kapalı şekilde muhafaza ediniz. Göz ile teması halinde bol su ile yıkayınız. Ürünü kullanmaya başlamadan önce bilek içerisinde küçük bir bölgeye uygulayarak cildinizi gözlemleyiniz. Ürünün kullanımına bağlı olarak alerjik bir reaksiyonla karşılaşırsanız ürünü kullanmayı bırakınız ve doktorunuza danışınız.
  Not: Ürünlerimiz hijyenik ürünler olduğu için ambalajı açılan ürünün iadesi kabul edilmemektedir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


08 Mayıs Çarşamba-10 Mayıs Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$72.00

$35.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver