Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Sugay Hurma Kutulu

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

839829
Sugay Hurma Kutulu
Ürün Özellikleri :
Sugai Hurması
1 kg
Özel Kutulu Kendinden Kapaklı
Kutu Ölçüleri : 22 X 16 X 6 cm
Sugay Hurması Hakkında :Ülkemizde sugai veya sugay diye telaffuz edilir. Dünya çapında yapılan analizlere göre, şeker oranı en düşük miktara sahip olan hurmalararasında, en popüler ve en meşhur olanı Sugai hurmasıdır. Sebebi ise diğer şekeri az olan hurmalardan, daha lezzetli olmasıdır. Ayrıca lif düzeyison derece yüksektir. Suudi Arabistan’ın birçok bölgesinde yetişen Sugai, besin değeri açısındançok zengindir. Kendine özgü bir görüntüsü vardır. Baş kısmı açık sarı ve sert bir yapıda olup, alt kısmı ise hafif kırmızıya yakın bir renkte ve yumuşakdır.Ülkemizde bu hurma cinsine şeker hastalarının ciddi bir talebi vardır. Arap halkı tahinle veya yerel kahveleri ile birlikte tüketmeyi tercih eder. ÜlkemizdeHac ve Umre ziyaretlerinde, İkram edilmek üzere, en çok tercih edilen hurma cinslerinden biridir.
Hurma Hakkında : 
Hurmalar Seçme Ve Eleme İşlemi Yapıldıktan Sonra Paketlenmiştir.
Sınıflarına Göre Kabuk Oranlarına Çok Dikkat Edilmiştir
Boy Oranları Sınıfına Göre İdeal Boyutta Paketlenmıştir.
Kuş Vurukları Ayıklanmıştır Tozları Temizlenmiştir.
Her Hurma Cinsi, Kendisine Has Rekolte Bakımından En Yüksek Verimliliğe Sahip Bahçe ve Bölgelerden Özenle Seçilerek Toplanmaktadır.
Tesisimiz Tarım Bakanlığı Onaylıdır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$180.00

$154.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver