Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

2000 Şehirde Ezan Okuyabilen Akıllı Ezan Saati Kıble Yönü Bulucu Ve Alarm 4897654305540

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1026199
2000 Şehirde Ezan Okuyabilen Akıllı Ezan Saati - Kıble Yönü Bulucu ve Alarm
Ürün Özellikleri:
2000 Şehre Uygun Ezan Saatleri ve Dünya Saatleri8 farklı türde tam ezan (Mekke, Medine, Mısır, El-Aksa, Türk, Endonezya, Fas ve Malezya) ve DuaEkran üzerinde tam ezanla birlikte 5 vakit namaz saatleri otomatik olarak gösterirKıble yönünü ve mesafesini gösterirHicri ve Miladi takvimleri aynı anda görüntülerSıcaklığı Santigrat ve Fahreneit cinsinden gösterebilir(C/F)Günlük alarmınızı cihaz üzerinden kurabilirsinizOtomatik alarm özelliği mevcutturYaz saati uygulamasıErtelemeSes kontrol butonuGüç kaynağı için DC güç girişliTam ekran aydınlatmaİkamet OkuyuculuKilitli79 Şehre Uyumlu

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


17 Haziran Pazartesi-18 Haziran Salı

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$1,337.00

$614.99