Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

06

KAS'15

 

Birbirinden iddialı ve şık kombinleri biraraya getiren Sefamerve kışlık ürünerini satışa çıkardı. Hem cebinize hem gözünüze hitap etsin istiyorsanız bu kombinleri mutlaka incelemelisiniz. Üstelik bugüne özel yurtiçi ve avrupa 1.bölge siparişlerinde kargo bizde. İşte sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel kombinlerden birkaçı..

05

KAS'15

 

Hiç ruhunuzun bunaldığı, sanki canınız bedeninizden çıksa rahatlayacakmışsınız gibi hissettiğiniz oldu mu? 
 
Durup dururken, hiç bir sebep yokken, yada üzülmenizi gerektirecek hiç bir sorununuz olmadığı halde derin bir hüzün duydunuz mu? Sanki o anda bütün dünya gözünüzden silinir, her şey anlamını yitirir.. O anda ölmek bile o duyguyu yasamaktan daha sevimli gelir gözünüze. Kendinizi öyle

03

KAS'15
 
 
Güneşe çevirebileceği kadar gezegen, ağaca kaldırabileceği kadar dal, insana taşıyabileceği sayıda el takılmış. Devenin yükü ayrı, karıncanınki ayrı. Balığa uçmayı, aslana yüzmeyi teklif etmemiş.
 

20

EKİ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 3 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu haftaki kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.
 

14

EKİ'15

 

Gebelik döneminde dikkat edilmesi gereken çok çeşitli konular vardır. Çünkü gebelik anne için her açıdan yeni ve farklı bir dönem olmanın yanısıra ayrıca annenin her hareketinde karnındaki bebeği de düşünmesi gereken bir dönemdir. Bu konuda hamilelerin dikkat etmesi gerken çeşitli konulardan bahsedilmiştir, bahsedilen her konunun sonundaki  işaretini tıklayarak o konuda daha detaylı bilgilere ulaşabilirisiniz.
 

09

EKİ'15

 

Sünnet, Hz. Peygamber'in devamlı olarak yaptığı ve bir mazeret olmaksızın terketmediği şeydir.
 
Hz. Peygamber'in farz ve vacip olmayarak yaptığı ve bize emrettiği ibadetlerdir.
 

05

EKİ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 3 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu haftaki kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.
 

 

 

 

03

EKİ'15

 
 
Çoğumuz çocuklara isim verirken bu ismin Kuran-ı Kerimde geçiyor olmasına dikkat ediyoruz. Kulağa çok hoş gelen, seve seve çocuklara verilen ama anlamı saçma ya da kötü olan o kadar çok isim var ki. İnsanın ömrü boyunca kötü anlama gelen bir isimle çağrılması çok kötü. Bu gaflete düşmemek için takipçilerimizi bilgilendirmek adına birkaç ismin anlamını bir araya getirdik.
 

01

EKİ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 4 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu günün kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.
 

28

EYL'15

 

“Resulullah aleyhisselatu vesselam buyurdular ki: Kişi dostunun dini üzeredir. Öyleyse her biriniz, kiminle dostluk kuracağına dikkat etsin.” (Ebu Davud, Edeb, 19, Tirmizi, Zühd, 45)  
 

26

EYL'15

 

Zilhicce ayı bu sene 15 Eylül 2015 salı günü başlamaktadır. Hicri 1 Zilhicce 1436
 
“Allâhü Teâlâ’ya -içinde kendisine ibadet olunan- en sevimli günler Zilhicce’nin (ilk) on günüdür. Her bir gününün orucu bir senelik oruca, her gecesinin ihyası da Kadir Gecesi’ni (ibâdetle) ihya etmeye denktir.” (Hadîs-i Şerîf, Sünen-i Tirmizî)

24

EYL'15

 

Hz. Aişe (radıyallahu anhâ) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Hiç bir kul, kurban günü, Allah indinde kan akıtmaktan daha sevimli bir iş yapamaz. Zîra, kesilen hayvan, kıyamet günü boynuzlarıyla, kıllarıyla, sınnaklarıyla gelecektir. Hayvanın kanı yere düşmezden önce Allah indinde yüce bir mevkiye ulaşır. Öyle ise, onu gönül hoşluğu ile ifâ edin."
 

23

EYL'15

 

Yaklaşan kurban bayramı ile birlikte sıklıkla sorulan sorular gündeme gelmeye başladı. Bizde Sefamerve ekibi olarak bilinmeyenleri ve sık sorulan soruları bir araya topladık. Sizinde merak ettiğiniz sorular varsa, devamı konumuzda..

20

EYL'15

 

Mürdüm, zenginliği, asalet, lüks ve ihtişamı çağrıştıran bir renktir. Özellikle açık tonları rahatlatıcıdır. Hayal gücünü arttırarak ilham verir. Konsantrasyonu arttırır.
 

16

EYL'15

 

Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve en uygun tesettür kıyafetleriyle web sitemizde satışa devam ediyor.

15

EYL'15

 

Ne hayatındaki tercihlerinden vazgeçti ne de basketbol sevdasından... Indira Kaljo

Birincilikle tamamladığı müsabakaları ve aldığı madalyaları yumruğunun hakkıyla kazandı... İslam Eslem Tezcan

13

EYL'15

 

Tesadüf kelimesini sevmez müslümanlar, onun yerine tevafuk kelimesini kullanmayı tercih ederler. Çünkü ne yaradılışta, ne de dünyanın çekilip çevrilişinde kör bir tesadüf yoktur..
—  İsmet Özel
 

11

EYL'15



 

Yazın gelmesiyle birlikte düğün, nişan sezonuda açıldı. Sizde özel günlerinizde şık olmak için mağaza mağaza gezmekten sıkıldıysanız Sefamerve ürünleri tek tıkla kapınıza getiriyor. Birbirinden güzel modelleri incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz en yeni elbise modelleri..

10

EYL'15

 

Cenab-ı Hak Kur’an-ı Kerim’inde “İnsanlar imtihandan geçirilmeden sadece iman ettik demeleriyle bırakılıvereceklerini mi sanıyorlar?” (Ankebut, 2) ayetiyle bizleri uyarıyor. İmtihanın şeklini ise, tıpkı geçmiş ümmetleri “bazen nimetlerle, bazen musibetlerle imtihana çektiği” (Araf, 168) gibi, “Sizi bir imtihan olarak iyilikle de kötülükle de deneyeceğiz.” (Enbiya, 35) buyurarak haber veriyor. 

04

EYL'15

Gerçekten İbrahim, hak dine yönelen, Allah’a itaat üzere bulunan, tek başına bir ümmet idi”(nahl) İbrahim (as) dunyaya gozlerini actığında hanesiyle  imtihanda idi, itaatinden dönmedi. Hakkı hakikatı soylemekten, aramaktan vazgecmedi. Kavmiyle imtihanda idi itaatinden dönmedi.