Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kürdinsan Bir Kürt Sosyolojisi Denemesi

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

522137

ÖZELLIKLER :

Yazar: Vahdettin İnce Dil: Türkçe Yayın Evi: Beyan Yayınları Baskı: 1 EAN: 9789754736526 Ebat: 135-210 Kağıt Türü: 2.Hamur Sayfa Sayısı: 192 Basım Yılı: 2016-01

Son yıllarda karşı karşıya kaldığımız en can yakıcı soruna yönelik özel bir çalışmanın adı Kürdinsan. Yazarın kişisel hayatının eksen alındığı çok yönlü bir inceleme-değerlendirme. Yazarı her ne kadar bu çalışmanın sosyolojik bir deneme olduğunu belirtiyorsa da gerçekte bu çalışma, özünde sosyolojik bir analiz barındırdığı kadar, tarihten coğrafyaya, edebiyattan siyasete kadar uzanan bir tahliller demeti. Kitabı değerli kılan salt bir değerlendirme metninden çok yaşanmış hayatla desteklenmiş olması.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


10 Haziran Pazartesi-11 Haziran Salı

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$7.00

$5.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver