Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Sonsuzlukta Bir Gölge Maya 1 Payal Dhar

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

518554

ÖZELLIKLER :

Yazar: Payal Dhar Dil: Türkçe Yayın Evi: Carpe Diem Kitap EAN: 9786051441368

TÜR :

Edebiyat Kitapları Eğlence-Mizah Dergi ve Kitapları

Maya, olağanüstü güçler taşıdığının farkında değildir. Pek çoğumuz gibi… Her şey, Maya’nın Sonsuzluk Şehrinden gelen ve sıra dışı bir adam olan Noah ile tanışmasıyla başlar. Zamansız bir yerdir Sonsuzluk Şehri... Gizli bir kum saatinin içinde Zaman Kumları akmaktadır... Kumların tükenişi insanlığın sonunu mu getirecek? Büyük kehanet nedir? Gölge Savaşçıları kimlerdir? Bütün bu soruların cevapları Maya’nın hayatını nasıl değiştirecek? Maya ve arkadaşlarının yaşadığı olağanüstü bir serüven ve gerçek arkadaşlığın anlamını işleyen masalsı bir roman… (Tanıtım Bülteninden)

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


09 Mayıs Perşembe-11 Mayıs Cumartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$8.00

$6.99
HEMEN AL $6.29

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER