Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kendimden Geçiyordum Uğradım Mine Sota

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

517710

ÖZELLIKLER :

Yazar: Mine Sota Dil: Türkçe Yayın Evi: Genç Timaş EAN: 9786050823189

TÜR :

Edebiyat Kitapları Eğlence-Mizah Dergi ve Kitapları

Tın tınn tınn! Dikkat! Kayıp ilanı! Konya yerine Kenya uçağına binip Hanya'yı Konya'yı görenlerin..."Şu binanın girişi nereden?" diye sorduğu kişinin "Yandan" demesi üzerine dayanamayıp "Amaaan yandann altmış, yetmişş" diye göbek atanların... "Sonunda uzaydan dünyaya semsiyeyle atlayacağım o olacak haa" diyenlerin... Düğünde halay çekerken, teee Bulgaristan sınırına geldiğinin farkında olmadan hâlâ "Teyy teyy!" diye bağıranların... Vee... Karşılıksız iyilik yaptığı için "Vayy enayiler!" denen insanlara "Vayy en iyiler" dedirten "İnsanlığın"... "Mine Kardeş bizi de yaz" diye verdikleri sipariş üzerine yazılmış..."Ben bildiğimi okurum kardeşim" diyenlere "Bildiğini okuma, bu kitabı oku!" diyen bir adet kitap bulunmuştur.Bu kitabı, görenlerin veya görmezden gelenlerin "İnsaniyet Namına" okuyup duygulanarak "Üfff!"lemeleri, sonra da "Ohh bee! İşşte budur ya, kehkehkeh!" diye gevrek gevrek gülmeleri önemle rica olunur. (Tanıtım Bülteninden) Sayfa Sayısı: 192 Baskı Yılı: 2016 Dili: Türkçe Yayınevi: Genç Timaş

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Mayıs Salı-09 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$7.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER