Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Ayak Bakım Şampuanı Çay Ağacı Balmı Tırnak Mantarı Koku Kaşıntı Giderici

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011121
FOR YOU AYAK(MANTAR) SAMPUANI KULLANIMI;
 
Ayak Bakım şampuanınızı günde 2 kere kullanmanızı tavsiye ediyoruz. ; Her kullanım 2 aşamalıdır. ; Öncelikle sorunlu bölgeyi iyice yıkamalısınız ve durulamalısınız ; Hemen akabinde tekrar şampuanımızla yıkıyorsunuz ve köpüklü bir şekilde en az 5 dk bekliyorsunuz. ; Daha sonrasında tekrar duruluyoruz. Yıkama işlemi bittikten sonra temiz bir havlu ile iyice kurutuyorsunuz. ; Kullandığınız havlu lütfen ayak havlusu olsun (vücutta başka bölge için kullanmayın) kesinlikle tavsiye edilir. ; Ürünümüz vücutta herhangi bölgede (göz ve çevresi haricinde) bulunan sorunlu yerde kullanılabilir ve aynı işlemler uygulanır. ;
 
ÜRÜNÜMÜZÜN FAYDASINI NASIL ANLARIZ;
Ayak kokusu, deride pullanma ve kaşıntı gibi sorunlarda ilk 1-2 kullanımda direk sonuç verir ; Tırnak kararmasında 3-5 günden sonra etki etmeye başlar ; Tırnak bozukluğu ve tırnak kalınlaşmasında ise alttan yeni tırnak geldikçe sonuç alırsınız. ; Bu işlem ortalama 20 gün 1 ay içerisinde tamamlanır ;
 
FOR YOU GOLD ÇAY AĞACI Merhemi 50 ML Çay ağacı yağı Merhemi,muhteşem bir antiseptik özelliğe sahip aynı zamanda tüm cilt sorunları için kısa sürede yardımcı olmaktadır. Bunların yanı sıra cildimizi besleyerek, ihtiyacı olan nemi almasına yardımcı oluyor. Evinizde bulunması gereken ilk yardım merhemidir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$143.00

$72.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver