Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Şeyh Mahmud el-Mısrî Rasûlullah ın sav Ashabı 2

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

519918

ÖZELLIKLER :

Yazar: Şeyh Mahmud el-Mısrî

Ebat: 13,5 x 21,5
"İslam Akaidi" adını verdiğimiz bu kitapta İslam%27ın iman esasları konusunda nassa nakle bağlı kalınarak eski bir geleneğin devamının sağlanması cihetine gidilmiş hem günün Kitap bir Giriş%27ten sonra beş bölüm halinde düzenlenmiştir. Giriş%27te kısa tarihi bilgiler verildikten sonra birinci bölüm: Din duygusu ve imana ikinci bölüm: Tevhid%27e üçüncü bölüm: Nübüvvet%27e ve buna bağlı konular olan İmamet Velayet ve İcazet%27e tahsis edilmiştir. Dördüncü bölümün konusunu insan ve kaderi teşkil ederken beşinci ve son bölümde ise Ahiret Kıyamet ve Diriliş söz konusu edilmiştir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


30 Nisan Salı-02 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$3.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver