Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Büyük Cevşen Hafız Boy Transkriptli Türkçe Okunuşlu 1907

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

829519
Büyük Cevşen Hafız Boy Transkriptli Türkçe Okunuşlu
Ürün Özellikleri :
Tertip ve Tanzim: Bediüzzaman Said NursîTercüme: Hasan Basri YILDIZKapak Kalitesi : Ciltli Sayfa Kalitesi : ŞamuaSayfa Sayısı : 559 Ebat : 14 x 20 cm Ağırlık : 360 gr
ÖNSÖZ
Arap Harflerinin Bire Bir Türkçe Karşılığı Bulunmamaktadır.Kur'an Ayetlerini veya çeşitli Arapça Duaları Okurken,Telaffuzu Bir Nebze de Olsa Doğru Yapabilmek İçin Türkçe'de Olmayan Bazı Özel Karakterler Kullanılmıştır. Büyük Cevşen Cep Boy Transkriptli Türkçe Okunuşlu Kitabın İçerisinde Gerekli Bulunmaktadır.Büyük Cevşen adıyla bilinen Hizbü’l-Envâri’l-Hakâikı’n-Nuriye, Nur hakikatlerinden bir nurânî duâlar demetini bir araya toplayan bir duâ mecmuasıdır. Üstad Hazretleri burada bulunan duâ, vird ve münâcatları her gece akşam namazı ile sabah namazı arasında okurdu. Hizbü’l-Envâri’l-Hakâikı’n-Nuriye’yi, Üstad Hazretlerinin gece hayatını özetleyen ve tanımlayan münâcat ağı olarak görmek mümkün. Hizbü’l-Envâri’l-Hakâikı’n-Nuriye bazı Kur’ân Sûreleri ile başlıyor. Bunlar: Yasin Sûresi, Fetih Sûresi, Rahman Sûresi, Haşir Sûresinin son beş âyeti, Mülk Sûresi, Nebe’ Sûresi ve Bakara Sûresinin son iki âyeti olan ve Acirc;mene’r-Resûlü. Ardından Kur’ân Sûreleri için bir duâ yer alıyor. Bu duâda, Kur’ân hakkı ve Kendisine Kur’ân indirilen Peygamber Efendimizin (asm) hakkı için Allah’ın kalplerimizi Kur’ân nuruyla nurlandırması, Kur’ân’ı her derdimize şifa kılması, Kur’ân’ı hayatımızda ve öldükten sonra bize dost kılması, dünyada bizi Kur’ân’a yakın, kabirde dost, kıyamette şefaatçi, sırat üzerinde yol gösterici nur, ateşe karşı perde ve örtü, Cennette arkadaş ve bütün hayırlar ve salih ameller için delil ve rehber kılması isteniyor. Ardından kendisine Kur’ân indirilen Peygamber Efendimiz’e (asm) ve onun (asm) şerefli âl ve ashabına salâtü selâm getiriliyor.
İçindekiler :
Yâsîn Sûresi 6Fetih Sûresi 22Rahmân Sûresi 34Haşr Sûresi 44Mülk Sûresi 46Nebe' Sûresi 54Bakara Sûresi 60Hatim Duası 62Cevşenü'l-Kebîr. 68Evrâd-ı Kudsiye 164Delâili'n-Nur. 216Sekîne 256Veysel Karani'nin Münâcatı 262Duâ-i Tercüman-ı ism-i A'zam 268Duâ-i ism-i A'zam 280Münâcâtü'l-Kur'ân 290Tahmîdiye 364Hülâsatü'l-Hülâsa 412Tazarru ve Niyâz-1 446Tazarru ve Niyâz-2 456Tazarru ve Niyâz-3 466Celcelûtiye Kasidesi 484Ashâbı Bedir 520

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


11 Mayıs Cumartesi-13 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$150.00

$116.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver