Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

365 Günde Peygamberimin Arkadaşları Nazmi Taha Kılınç Taha Kilinç

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

516410

ÖZELLIKLER :

Yazar: Nazmi Taha Kılınç, Taha Kilinç Dil: Türkçe Yayın Evi: Timaş Çocuk EAN: 9786051140391

TÜR :

Çocuk Kitapları Dini Kitaplar

“Sevgili Peygamberimizin, “Ashabım gökteki yıldızlar gibidir. Hangisine uyarsanız, kurtuluşa erersiniz.” hadisinde buyurduğu üzere, Mutluluk Çağı’ndan gönül dünyamıza inen yıldızlardır onlar… Vefası ve fedakârlığıyla Hz. Hatice, sadakatiyle Hz. Ebu Bekir, adaletiyle Hz. Ömr, edebiyle Hz.sman, cesaretiyle Hz. Ali, kahramanlığıyla Hz. Hamza, onlardan en çok duyduklarımız… Peki ya diğerleri?… Bu kitapta, İsmini duyduklarınız yanında duymadığınız daha nice Peygamber arkadaşının var olduğunu görecek ve onlardan çok etkileneceksiniz. Peygamberimizle birlikte yaşadıkları günleri, anlamlı hatıraları, kendilerinden dinleyeceksiniz. Eşsiz erdemlerini okurken onlara hayran kalacaksınız. Peygamberimizin Arkadaşlarının göz kamaştıran dünyalarına adım atmaya var mısınız?..” Sayfa Sayısı: 464 Baskı Yılı: 2016 Dili: Türkçe Yayınevi: Timaş Çocuk

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-01 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$20.00

$18.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER