Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kuranı Kerim Ve Renkli Türkçe Okunuşu Rahle Boy Seda Yayınları Bilgisayar Hatlı 9789944199162

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1027399
RAHLE BOY, İKİ RENKLİ, TÜRKÇE OKUNUŞLU KURANI KERİM ÖZELLİKLERİ
Basım Yılı: 2009Sayfa Sayısı: 630Kağıt Türü: Şamuha KağıtEbat: 20 x 28 cmDil: Arapça - TürkçeCilt Durumu: Ciltli
1,426 gr.TÜRKÇE OKUNUŞ HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Kuranı Kerîm harflerinin bire bir türkçe karşılığı bulunmamaktadır. Türkçe okunuş, Kurân-ı kendi dilinden okurken nasıl okunduğu hakkında şüphe duyduğunuz durumlarda yardımcı olması için konulmuştur. Kur'an-ı Kerimi Türkçe yazılışından okumak, kesinlikle anlamın değişmesine sebep olmaktadır. Bu nedenle türkçe harflerde olmayan bazı özel karakterler kullanılmıştır. Kuran harflerinin ne şekilde telaffuz edildiğini yetkili kişilerden öğrenebilirsiniz.
Bu Mushaf-ı Şerif metni; bilgisayar ortamında, med ve kasırlı olarak, hat kâidelerine uygun bir şekilde, sayfa tutar bir halde,T.C. Diyanet işleri Başkanlığı tarafından mühür verilip ve onaylanan Hafız Osman hattı esas alınarak hazırlanmış ve ilmi bir heyet tarafından tashih ve tetkik edilmiştir. Bu eserin basım, yayım hakları SEDA YAYINCILIK'a aittir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Haziran Pazartesi-04 Haziran Salı

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$158.00

$72.99