Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kabul Edilmiş Dualar 9786058316775

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1027013
Kabul Edilmiş Dualar
Kitap Özellikleri :
Yayın Tarihi: 2018-05-10Baskı Sayısı: 1. BaskıDil: TÜRKÇESayfa Sayısı: 224Cilt Tipi: Karton KapakKağıt Cinsi: Kitap KağıdıBoyut: 13.5 x 21 cm
Dr. Arif ArslanSena Yayınları
Bir gün bir dua okudular hayatları değişti. Kimi evlendi, kimi boşandı, kimi zengin oldu, kiminin çocuğu sınavı kazandı. Kimi kanserini, kimi panik atağını yendi. İntihardan dönenler, tayinini durduranlar, kilo verenler oldu...Peki nasıl oluyor da inanç, şifa sağlayacak kadar güçlü olabiliyor?Ünlü ilahiyatçının dua ile iyileşme mekanizmasını örnekleriyle açıkladığı yeni kitabı, inanç bilimine farklı ve iddialı bir bakış açısı getiriyor.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


21 Haziran Cuma-24 Haziran Pazartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$59.00

$27.99