Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

İslam Dini İtikat İbadet Ahlak 9789756636206

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1027238
İslam Dini İtikat İbadet AhlakAhmet Hamdi AksekiYeniakım Yayın Evi
Yayın Tarihi: 01 ocak 2014Dil:TÜRKÇESayfa Sayısı: 440Cilt Tipi: Karton KapakKağıt Cinsi: 1.hamur KağıtBoyut: 16 x 24cm
İslâm Dînî'nin îtikad ibâdet ve ahlâk bahislerinin ve ayrıca dinler ve mezhebler hakkında da bir hülâsayı ihtiva eden bu eser, İmam ve Hatîb Kurslarında okunacak din dersleri müfredat programına da uygun görüldüğünden, Bakanlıkça, İmam ve Hatîb Kurslarına da tavsiye edilmiştir.Kitap dört bölüme ayrılmıştır. Birinci bölümde dinler ve mezhepler hakkında umûmî bilgiler verilmiş, ikinci ve üçüncü bölümlerde bilinmesi gereken îtikad ve ibâdet mes'eleleri yazılmıştır. Dördüncü bölümde de kısaca İslâm ahlâkından bahsedilmiştir.Okuma bilen her insan, itikad, ibâdet ve ahlâk mes'elelerini bu kitaptan kolayca ve kimseye muhtaç olmadan öğrenebilecektir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


28 Mayıs Salı-30 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$101.00

$46.99