Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Havas Ul Kur An Kenz Ül Havas 9789756354094

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1027192
Havas-ul Kur'an Kenz-ül Havas - Türkçe Açıklamalı - 4 Cilt Tek Kitap"Bu kitapta dualar, ayetler, vefkler, tılsımlar arapça ve türkçe okunuşları havasları ile birlikte yer almaktadır. Ebced Vefk ve tılsımlar arapça olarak çizilmiş olup neye yararlı oldukları, faziletleri alt kısımlarında yer almaktadır.
Ürün Özellikleri :
Yazar: Es Seyyid Süleyman El HüseyniSadeleştiren ve Tercüme Eden: H. Mustafa VARLIKategori: Dua ve Havas KitaplarıSayfa Sayısı: 1136Boyut: 14 x 21 cmBasım Yeri: İstanbulKapak Türü: CiltliKağıt Türü: Kitap KağıdıDili: Türkçe - ArapçaAğırlık : 912 gr
MUKADDİME-İ KİTAP
Ayet-i Celile-i Kuranivye ve Esmai Şerife-i Hûsna’nın; İhtiyaçların kabulü, Hastalıkların şifa bulması, menfaatlerin celbi, kalbleri teshir gibi havassı marike-i mecriyeleriyle Evliyayı Kiram ve Meşayıh-ı İzam (K.S.) Hazretlerinin tertip buyurmuş oldukları ve kılıç gibi keskin tesirli olduğunu tesbit ettikleri Evrad-ı Celilelerden müteşekkil ve bazı Vefk-ı ve Havatim-i Mübarekeyi mündemiç, şimdiye kadar eşine rastlanmamış bir eserdir.
Cenabı Hak ve Feyyaz-I Mutlak, Kevnü Mekanı halk eden, hiçbir yardıma muhtaç olmadan kendi zatında kusursuz, hali ve zamanı değiştiren Cenab-ı Vacib’ül Vucud Hazretlerine nihayetsiz Hamdü Sena ve Resul'ü Kibriya, Habib-i Huda, Mefhari Mevcudat Bais-i Tekvin, Kainat-ı Aliyye, Ekmelü't Tahiyyat Efendimiz Hasretleriyle Ali ve Ashab-I Kiram Rıdvanullahi Teala Aleyhim Ecma'ıyn Hazaratına salat ü Selam hediye ettikten sonra bu aciz ü pür taksir şu veçhile söze girmek ve takrir-i meram eylemek ister ki:
Hazret-i Allah Celle Celalühu ve amme nevalühu (Küntü kenzen mahfiyyen feahbebtüen 'u refe fehalaktü'l halka leu'ref). yani "Ben bir gizli hazine idim, bilinmeyi istedim şimdi bilinmekliğim için halkı halk eyledim" kelam'ı kudsiyyesi ile kainatı halk ve ibda' buyurmaktaki ilahi hikmet ve maksadını beyan ve i'lanı, kainatta da insanı eşref ve ekmel'i mahlukat olarak halk ve icad buyurmuştur. "Inni cailün fi'l-ardıhali- feh" yani "Ben arzda bir halife kılacağım" hitabı samedanisi ile melaike-i kirama insanın ulüvv ü kadrini anlamaları için "inni a'lemü ma la ta'lemun" yani "Ben sizin bilmediğinizi bilirim" kelamı alisiyle de beşerin bilahare kürre-i arz üzerinde edeceği şeref makamını anlatmıştır.
(İnna aradne'l emanete ) kavli kerimiyle emanete yani vahdaniyyet sırlarının sırrım arz ve sema, yerlerin ve göklerin tehammülden çekindikleri halde, insanın onu yüklendiğini ityan buyurmakla, beşerin eşref ve ekmeli mahlukat olduğundaki sırrı ayan buyurmuştur.
İşte vahdaniyyet sırlarının sırrım yüklenmiş olan Ademoğlunun İnsanî kerametleri muhafaza ve beşerî kemalatları idrak sayesinde bütün aleme icrayı tasarruf etmesinin inkarı gayr-ı kabildir.
Enbiya-ı İzam ve Evliya-yı Kiram hazeratının hakikiliği bilinen mucize ve kerametlere işte bu tasarrufun zahiri bir eseridir.
Nazil olan kitapların sırları cem etmesi, bütün şifa ve rahmetin menbaı olan Kur'an-ı Kerim'in her bir ayeti, hatta kelime ve harfi fena bulmayan, bitmez tükenmez bir Havvas hazinesi olup bunlardan 1300 küsür seneden beri istifaza ve istifade olunduğu, bu sayede ne büyük ve azim harikalar meydana geldiği gibi İslamiyetin zuhurundan evvel de kahinler ve rahipler Tevrat ve İncil-i Şerifin ayetleriyle keramet ibraz etmeye muvaffak olmuşlardır ki bu erbabıindinde malumdur.
Adem A.S.'ın inişinden zamanımıza kadar ayetlerin ve esmayı şerifelerin Havvassı, evrad ve ezkâr ile iştigal olunmuş, her zaman azm ve ciddiyet, tam bir itikad ve saf bir kalb ile okunan ve yazılan evrâd ve esmâdan vefk ve tılsımlardan matlub olan faide istihsal olunmuştur.
Ruhun bekâsı âlem-i süflâda te'sirâtıeslâf indinde dasdik üzere olduğu halde geçen asırda bütün mukaddesâtı çürütmek, dinleri ortadan kaldırmak fikrine düşen bazı adamların çalışmalar ıneticesi olarak bunlar ceffelkalem inkâr edilmeye başlanmıştı. Fakat bugün fevkalâde bir ehemmiyet peyda eden "ervah ve münasebet" ilmi, bir asır evvelki itikad ve kanaatın doğru ve hakiki olduğunu yeniden teyid ve isbat eylemiştir. Bugün Avrupa bilhassa Amerika'da ulemanın ve bilim adamlarının büyüklerimin bile tasdik ye itiraf ettikleri Manyetizma (Mıknatısıyyet-i Insaniyye) İSPİRİTİZMA (llmü'l-Ervah) bu kadar seneden beri malumumuz olan İlm-i Havvas ve teshirden başka bir şey değildir.
Avrupalılar iradenin kuvvetini, o kuvvet sayesinde her şeye galebe ve tahakküm mümkün olduğunu (MANYETİZMA) kitaplarında söylüyorlar. Bu bizim Havvas kıraatindeki "îtikad-ıtam ve ciddiyet lazımdır" dediğimizin aynıdır. "MANYETIZMA" ile "SÜKJESTİON" yani ilga-i fikir ve arzu bizim havvas ile teshir-i kalb ve fikirden başka birşey değildir. "İSPİRİTİZMA"da ervahın celbi, onlarla mükaleme, hatta onları müşahade, bizim havas ile ruhları davet usulümüzden gayri bir şey midir?
Bizde bir takım şarlatanlarla çıkıp halkı ifal ettiği gibi Avrupa'da da "MANYETİZMA" ve "İSPİRİTİZMA" şarlatanları vardır.
Demek ki ta eski zamandan beri bizde malum olan havas ilmini ve teshir edilen ilmi bir asır kadar red ve inkâr eyledikten sonra, bugün Avrupa ve Amerika'da kabul ve tasdik ediyor. Bunları beyandan maksadımız bazı inkârcıların fikirlerini tenvir içindir.Yoksa Havass-ı Kurâniyye ve itikad-ı tam ile kıraat olunan evrad ü ezkâr ve esmânın te'siratı hakkında din erbabının hiç şüphesi yoktur.
Ulema ve Meşayıh-ı İzam taraflarından te'lif ve tertip olunup müruru zaman ile ötede beride zayi olmuş, istinsah edenlerin, cehalet eseri ve hatası olarak anlaşılmaz bir hale gelmiş, bir takım cühelanın elinde cer ve îfal vasıtası olmuş birçok kıymettar havas kitaplarında münderiç olup cümlesi mücerreb ve muhakkik bulunan büyük eserleri toplamak, Türkçe'ye tercüme ederek din kardeşlerime yadigar etmek arzusuna düşerek avn ü inayet-i bari ve Cenab-ı Peygamber Efendimizin ruhaniyyeti ile bu kitabı vücûda getirdim ve ismini "KENZ'UL HAVAS" ismi ile tesmiye eyledim. Mütalaa buyuracak ve ondan istifade ve istifâza edecek zevât-ı kiramdan bizi hayır ile yâd etmeleri talep ve arzu olunur.
Ve billâhi't-tevfik.SEYYİD SÜLEYMAN EL HÜSEYNÎKİTABIN MÜNDEREC ve Acirc;TINA DAİR BİRAZ İZAHAT
Kur'anı Kerim'deki âyet-i celîlelerin ve esmâi hüsna-ı ilâhiyyenin havassı cümlesinden olan kazayı hacet, kalblerin celbi, insanların ve hayvanların teshiri, ruhları hazır etme, cinleri davet, onlarla mülakât, zayileri keşf ve müşahade, uzak mesafeye yürüme kabiliyeti, umur ve mesalih ticaret ve menfaatin çokluğu hastalıkların şifa bulması, iptal-i his ve daha birçok gizli sırlara dair en hakîki ve en doğru ma'lumat ile ve bunlara dair izahat ve talimatı ihtiva edecektir.
Ancak kitabımızı mütalaa buyuran din kardeşlerimizden ve münderecatından müstefîd olmak arzu eden, zevâttan bu havassı ve meşru olan hususlarda isti'mal etmelerini ve gayr- i meşru cihette kullanmamalarını bilhassa rica eyleriz.
Çünkü havass-celileyi mahallinin gayrında kullanmak büyük günahtır. El silahının zararı ile dil ve kalem silahının zararı aynıdır. Havass-ı celîle ile nefsinin hevasına hizmet edenlerin ne kadar mutazarrır olup büyük zararlara uğradıkları görülmüştür.İÇİNDEKİLER
1. CİLT Müellifin önsözü celp ve teshir hususunda 2 Mukaddime-i Kitap 3 Kitabın münderecatınadair biraz izahat 6 Said ve Nahs vakitleri onlardan hayır ve şerre muvaffak olanlar 6 Pazar Günü 7 Pazartesi 8 Salı 9 Çarşamba 10 Perşembe 11 Cuma günü 12 Cumartesi günü 13 Birinci fasıl 15 Allah ism-i celilinin havası 28 İsmi a’zam azimeti 40 Er-Rahiym ism-i celili 52 El-Melik ism-i şerifi 53 Zikri Şerif budur 55 El-Kuddüs ism-i celili 56 Esselam ism-i şerifi 58 El-Mümin ism-i celili 60 El-Mühevmin ism-i şerifi 61 El-Aziz ism-i celili 64 El-Cabbâr ism-i şerifi 65 El-Müıekebbir ism-i celili 68 El-Hâlik ism-i şerifi 69 El-Bari ism-i şerifi 70 El-Musavvir ism-i şerifi 70 İhtarı Mahsus 71 El-Gaffar ism-i şerifi 72 El-Kahhar ism-i şerifi 73 İhtarı Mahsus (Hususi ihtar) 74 El-Vehhab ism-i celili 74 Er-Rezzak ism-i şerifi 75 El-Fettah ism-i celili 76 El-Alim ism-i celili 77 El-Kabız ism-i şerifi 78 İhtarı Mahsus 79 El-Bâsit ism-i celili 81 El-Hâfız ism-i şerifi 84 Er-Rafi ism-i celili 85 El-Muizz ism-i şerifi 86 El-Müzill ism-i celili 86 Es-Semi ism-i şerifi 87 El-Basir ism-i celili 89 El-Hakan ism-i şerifi 89 El-Adl ism-i celili 89 El-Latif ism-i şerifi 91 El-Habir ism-i celili 101 El-Halim ism-i şerifi 103 El-Azim ism-i celili 103 El-Gafûr ism-i şerifi 104 Eş-Şekur ism-i celili 105 El-Aliyy ism-i şerifi 105 El-Kebir ism-i celili 107 El-Hafiz ism-i şerifi 107 El-Muğis ism-i celili 109 El-Hasip ism-i celili 110 El-Celil ism-i şerifi 111 El-Kerîm ism-i celili 112 Er-Rakîb ism-i celili 113 El-Mücib ism-i celili 114 El-Vâsi ism-i şerifi 117 El-Vedûd ism-i şerifi 118 El-Mecîd ism-i celili 119 El-Bâis ism-i şerifi 120 Eş-Şehid ism-i celili 121 El-Hak ism-i şerifi 122 El-Vekîl ism-i celil 123 El-Kavi ism-i şerifi 123 El-Metin ism-i celili 124 El-Veli ism-i celili 125 El-Hamid ism-i celili 125 El-Muhsi ism-i şerifi 126 El-Mübdi ism-i şerifi 127 El-Mu’iya ism-i şerifi 127 El-Muhyi ism-i celili 129 El-Mümit ism-i şerifi 130 El-Hak ism-i celili 132 El-Kayyüm ism-i şerifi 132 El-Vacîd ism-i şerifi 135 El-Macid ism-i şerifi 135 El-Vahıdül-Ehad ism-i celili 135 İhlas-ı Şerif vefkı 138 Eş-Samed ism-i celili 139 El-Kadir ism-i şerifi 139 El-Muktedır ism-i celili 140 El-Mukaddem ism-i şerifi 142 El-Müahhar ism-i celili 143 El-Evvel ism-i şerifi 144 El-Ahîr ism-i celili 144 Ez-Zahir ism-i şerifi 147 El-Bâtın ism-i celili 148 El-Vali ism-i şerifi 149 El-Müteâl ism-i celili 150 El-Birr ism-i celili 151 Et-Tevvab ism-i celili 152 El-Müntakim ism-i celili 153 El-Afüvv ism-i celili 154 Er-Raûf ism-i şerifi 155 Mâlikü’l-Mülk ism-i celili 156 Zü’l-Celâli ve’l-ikram ism-i şerifi 156 El-Muksıt ism-i celili 160 El-Camî ism-i celili 161 El-Gani ism-i şerifi 162 El-Muğni ism-i celili 164 El-Mânî ism-i şerifi 166 Ed-Dârr ism-i celili 167 En-Nafi ism-i şerifi 168 En-Nûr ism-i celili 170 El-Hadî ism-i celili 171 El-Bedî ism-i celili 172 El-Bâki ism-i celili 173 El-Varîs ism-i şerifi 174 Er-Reşid ism-i celili 175 Es-Sabûr ism-i şerifi 175 Kevakibin şeref vakitleri 176 Yedi kevakib ve haftanın günleri 176 Salat ve selâmın havas-ı celilâni 177 Salatı Necat 187 Kelime-i tevhidin havass-ı çelilesi 190 İhtarı Mahsus 192 Bazı mühim ilaveler 195 Besmele-i Şerife 195 Ya Latif ism-i celili 198 Salatü Selam 200 İstihare ve Adabı 202 İstihare duasının arapçası 203 İstihare duasının okunuşu 204 Hatemi Şerif 210 Salat-ı Hâcât 212
2. CİLT Müellifin önsözü celp ve teshirin keyfiyeti hususunda 215 2.Cildin mukaddimesi 216 Fatiha-i şerifenin havass-ı çelilesi 217 Ayete’l-Kürsi’nin bazı havass-ı çelilesi 217 Ayete’l-Kürsi’nin fazileti hakkında 247 İhlâs sure-i şerifesi 253 Muavvizeteyn surelerinin havassı 261 Vedduhâ sûre-i şerifesinin havassı 264 Vel’asri süre-i şerifesinin havassı 265 Sûre-i "HÜMEZE"nin havassından 266 "LİİÜL ve Acirc;Fİ KUREYŞÎN" Sûre-i şerifesi 267 "KEVSER" sûre-i şerifenin havassı 269 "İNŞİRAH" sûre-i şerifesinin havvassı 270 "FİL" sûre-i şerifesinin havassı 271 "KADR" sûre-i şerifenin havassı 277 Sûre-i "V ve Acirc;KI’a"nın havassı 277 "MÜLK’ Sûre-i şerifesinin havassı 280 "YASİN" sûre-i şerifesinin havassı çelilesi 283 "ENAM" sûre-i şerifesinin havassı çelilesi 298 "FETH" sûre-i celilesinin havassı 302 "YUSUF" süre-i celilesinin havasşı 304 "HUD" sûre-i celilesinin havassı 305 "RAD" sûre-i celilesinin havassı 305 "HICR" sûre-i şerifesinin havassı 307 Sûre-i "NAHL"in havassı şerifesi 308 "NEML’ sûre-i celilesinin havassı 309 "RÛM" sûre-i şerifesinin havassı 309 "MÜRSEL ve Acirc;T" sûre-i şerifesinin havassı 310 Bazı Ayet-i Kerimenin havassı çelilesi 311 L ve Acirc; HAVLE VEL ve Acirc; KUVVETE İLL ve Acirc; BİLLAHİL ALİYYİL AZİM 332 L ve Acirc; İL ve Acirc;HE İLL ve Acirc; ENTE SÜBH ve Acirc;NEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİYNE 338 HASBİYALLAHÜ ve Nİ’MEL VEKİL 344 HATM-İ ŞERİF 348 Bazı Mücerrebat 350 Zafer, Galabe ve Tehaffuz 354 Celb ve Teshir 3257 Kahru Tedmir 360 Kazâ-yı hâcat 372 Tevsi-i rızk ve maişet 373 Hall-i ma’kud ve ibtal-i sihir (Bağlıyı çizme ve sihri iptal etme) 379 Teskın-i gadab ve def-i sekiyi (Gadabı teskin ve kendisinden hoşlanılmayan şahsı defetmek) 383 Hıfzu sıyânet (Muhafaza ve Korunma) 384 Karı-koca arasındaki dargınlık ve soğukluğu gidermek 387 Erkek evlat istemek ve kolay doğum yapmak 390 Mücerrebat-ı ŞEYH SUNUSİ’den havassı şetta 392 Şerleri defetmek hususunda 406 Huddâm irşat etme ve gaibden sesler duyurma 411 Gam, keder, sıkıntı, mihnet ve meşakka’ı defetmek düşmanı kahr-u tedmir etmek 415 İhtar-ı mahsusa 423 ve Acirc;sân ve kolayca doğum yapmak 424 Erkeğin kadın alması ve kadının kocaya varmasındaki kolaylıklar 426 Talibi zuhur etmeyen bir kız veya kadın 427 Sihrin bozulması ve bağlıların çözülmesi hususunda 433 Kaybolan şeyin iadesi, hırsızın belli olması hususunda 443 Celeb-i rızk ve temin-i kabul 448
3. CİLT 3. Cilt Mukaddime 453 Fatiha-i şerife’nin azimet ve duaları 454 Fatiha-i şerife’nin riyazeti 473 En’am sûre-i şerifesinin riyazeti 500 Sûre-i KEFİF’in riyazeti 509 Vâkı’a Sûre-i şerifesinin azimeti 510 Sûre-i Yâsin-in duaları ve azimeti 514 Yâsin Sûre-i şerifesinin diğer duası 544 Pazar gününü virdi 546 Pazartesi gününün virdi 551 Salı gününün virdi 554 Çarşamba gününün virdi 557 Perşembe gününün virdi 562 Cuma gününün virdi 566 Cuma ertesinin virdi 570 Selamün kavlen ayetinin azameti 574 Kul ûhıye sûreyi şerifesinin riazati 579 Sûreyi mülkün azameti 601 Sûreyi mülkün azameti 603 Elemneşrahleke’nin azameti 604 Teşbihi şerifin azimeti ve duası 607 Miracı şerifin duası 609 Miracı şerifin diğer bir duası 613 Hızbü’n-Nasr 615 Hızbü’l Bahr Virdi Şerif 620 Hızbü’l Berr 633 Evladı olmayanlara evlad husülü için 634 Kenzül havvas hızbül bahir 636 Diğer bir dua-î şerif 653 Kasidei buride 655 Kasidei buride 658 Devri âlâ hizbi şerif 692 Devri âlâ hizbi şerif 699 Esmâi Nebi (SAV) 707 Hızbül üstazil biyumi 719 Lafzai celal ile rahman ismi şerifi 727 Rahman ismi şerifinin duası 735 Esselam ismi şerifinin hikmeti 737 El Mümin ismi şerifinin hikmeti 739 El Müheymini ismi şerifinin duası ve hikmeti 740 El Aziz ismi şerifinin duası ve hikmeti 741 Cebbar ismi şerifinin duası ve hikmeti 742 El Mütekebbir ismi şerifi 744 El Hâlık ismi celili 745 El Bariû ismi celili 747 El Mıısavvir ismi celili 748 El Kahhâr ismi celili 749 El Vahhab ismi celili 751 El Rezzak ismi şerifi 752 El fettah ismi şerifi 753 El Kaabız ismi şerifi 755 El Basit ismi şerifi 759 El Hafıd ismi şerifi 760 El Muız ismi şerifi 762 El Müzill ismi şerifi 763 El Basır ismi şerifi 764 El Hakem ismi şerifi 765 El Adli ismi şerifi 767 El Latif ismi şerifi 770 El Habir ismi şerifi 772 El Halim ismi şerifi 773 El Azım ismi şerifi 775 El Afüvv ismi şerifi 777 Eş Şekür ismi şerifi 778 El Kebir ismi şerifi 781 El Mukıyt ismi şerifi 784 El Hasib ismi şerifi 785 El Celil ismi şerifi 785 El Kerim ismi şerifi 787 El Rakip ismi şerifi 788 El Mucib ismi şerifi 789 El Vasi ismi şerifi 790 El Vedûd ismi şerifi 791 El Bais ismi şerifi 793 El Vekil ismi şerifi 794 El Kavi ismi şerifi 795 El Metin ismi şerifi 796 El Veliyyi ismi şerifi 797 Es Samed ismi şerifi 798 El Kadir işmi şerifi 799 El Muktedir ismi şerifi 800 Ez Zahiri ismi şerifi 801 El Batini ismi şerifi 801 El Müttakim ismi celili 803 MALÎKEL MÜLK ZÜLCELALİ VEL’İKRAM ismi şerifi 804 El-Cami ism-i celili 805 El-Ganiyy ism-i şerifi 807 Yâ Nafi ism-i şerifi 815 El-Bâki ism-i şerifinin duası ve hikmeti 816 El-Varis ism-i celili 817 Er-Reşid ism-i şerifi 818 Es-Sabur ism-i celili 819 Şürut-u kırâet okumanın şartlan 820 Esma-i Hüsna’yı ve hizasında okunacak adedi gösterir tablo 821
4. CİLT 4. Cilt mukaddime ve müellifin önsözü 823 Havass-ı muhtelife hususunda Te’lif-i Kulüb ve Celb-i Muhabbet 827 Hâcetlerin kazâsı, kabul olunması hakkında 844 Kahriyye okumak ve intikam almak hususunda 849 İhtarı mahsus 855 Ara açmak ve kin, nefret koymak hususunda 856 Celb ve teshir 858 Akd-i lisan 862 Teslıt ve ta’zib 867 Rızkın genişliği ve bereketi hususunda 871 Sihiri bozmak ve bağlılıkları çözmek hususunda 881 Humma ve sıtmanın teşfiyesi 883 Göz değmesi ve nazar hususunda 890 Baş ağrısı için 901 Dua-ı şerifin hikmeti 910 Ayet-i çelilin duası 911 Göz ağrısı ve tenviri basar 914 Diş ağrısı için 919 Sar’a, mecnunlu ve cin tasalutunun teşfiyesi 921 Nüzul, felç ve emsali hastalıklar hakkında 936 Kulunç ve dalak ağrıları 938 Ümmü Sıbvan denilen hastalık hakkında 941 Bükâ-yi etfal hakkında 941 Vesvese, Hülya ve kara sevda hakkında 949 Çocuğu olmayan için 952 Kolay doğum, güçlük çekilmemesi için 955 Veba, taun ve kolera gibi emraz-ı sariye 958 Çocuk düşürmeye dair 967 Hafakan ve yürek çarpıntısı hakkında 969 Kesret-i ihtilama karşı 970 İhtarı Mahsus 971 Ağrılar ve sızılar hakkında 972 Çıban, sivilce, şiş, vesaire hakkında 978 Maddi ve ma’nevi emraz-ı muhtelife 981 Uykunun celbi ve def’i 985 Evlendirme ve evlendirmeyi kolaylaştırmak 987 Celb ve iade 990 Çalınan ve kaybolan bir şeyin iadesi 994 Mahpus ve zindanda bulunanlar için 1001 Def-i Muziyat 1003 Müteferrik bilgiler 1012 Kulak çınlaması 1012 Bir yerin seğrimesi hususunda 1014 İbrahim Hakkı Hz.Terinin ihtilaçnamesi 1020 Önemli ve faydalı bilgiler 1027 Hâll-i Gâib 1028 Birleştirmek veya ayırmak hususunda 1029 Devam-ı memuriet 1030 Galib ve mağlub 1031 Nazar-ı dikkate 1033 Aylar, günler ve burçlar hususunda 1036 Kıyafetname 1037 İktiran ve içtimai kevakib 1044 Ebced’de kullanılan çeviri yazı çizelgesi 1045 Ebced’in düzeni ve tarifi ebced sözcükleri 1045 Ebced sözcükleri 1046 Bizde okunuşu 1046 Ebced harfleri 1047 Arapçanın başka alfabe düzenleri harflere göre 1047 Seslere göre 1048 Biçim benzerliği ses fizyolojisi 1048 Ebced’de ilke 1049 Ebced düzeni için bilginlerin açıklamaları 1049 Altı Şah 1049 Altı Şeytan 1050 Haftanın günleri 1050 Bilginlerin örneklerle gösterdikleri nedenlerin bilimsel değeri belge kimliği 1050 Kanıt yetersizliği 1050 Kanıt Ebced düzeni alfabenin kökeni tanımı; Ebced ve eski alfabeler 1051 Arapçanın altı harfi 1051 Ebced’in gerçek kökeni 1051 Ebced’in harf niteliği 1052 Ebced hesabı ve tanımlanması 1052 Küçük ebced hesabı 1052 Ebced hesabında sayıların tablosu 1053 Harf ve Rakam 1053 Başka ebced hesapları 1054 Ebced-i kebir büyük ebced hesabı 1054 En büyük ebced hesabı 1054 Ebced-i sağir en küçük ebced hesabı 1055 Bu hesaplarda sayılar 1055 Ebced’in kullanıldığı yerler 1056 1. Günlük ihtiyaçlarda 1057 2. Kitap sayfalarında 1057 3. Yazı bölümlerinde 1058 4. Matematik ve fizikte 1058 5. Sözcük olarak 1059 6. Büyü ve muskalarda 1059 Ebced harfi ile tarih düşürme örneği tanımlaması 1061 Deyimleri 1061 Örnekler 1062 Ayetel Kürsü’nün özel formülü 1063 Bu bab ihlas suresinin havassı hakkındadır 1063 Şevvali şerif. Zilkade, Zilhicce 1065 İşbu kitab cümle isimlerin evveline nazar ederek dertleri beyan eder 1067 Azametli bir düzen hususunda 1125

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


10 Haziran Pazartesi-11 Haziran Salı

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$234.00

$107.99