Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Çocuklar İçin İslam Tarihi Hanım Sahabilerin Hayatı 1137 9786059589529

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1027076
ÇOCUKLAR İÇİN İSLAM TARİHİHANIM SAHABİLERİN HAYATI - (16 KİTAP)
HASAN KALUÇ
4 RENKKUŞE KAĞITKARTON KAPAKEBAT: 14,5 X 21 CM
İlk insan, aynı zamanda ilk peygamber: Hz. Adem... İnsanlık başlangıcı ile peygamberler tarihi örtüşüyor bir bakıma. Buradan yola çıkan Kahraman Yayınları, çocuklara yönelik köklü bir çalışmaya imza attı. “Çocuklar için İslam Tarihi”. İnsanoğlu’nun başından itibaren serüveninin zincirleme olarak sunulduğu dizinin ilk serisi "Peygamberlerin Hayatı” 20 kitap. İkinci serisi “Peygamberimizin Hayatı” 24, üçüncü serisi “Örnek Halifelerin Hayatı” 20, dördüncü serisi "Seçkin Sahabilerin Hayatı" 20, beşinci serisi "Hanım Sahabilerin Hayatı" 16 kitaptan oluşuyor.
Bu seride yer alan kitap isimleri şöyle:
Hz. HaticeHz. AişeHz. ZeynebHz. Zeynep binti CahşHz. EsmaHz. FatımaHz. HalimeHz. Ümmü EymenHz. Fatıma binti EsedHz. Ümmü SelemeHz. Lübabe bintü’l-HarisHz. SafiyyeHz. Rubeyyi binti MuavvizHz. Ümmü SüleymHz. Esma binti ÜmeysHz. Hint
Çocuklar İçin İslam Tarihi, "HANIM SAHABİLERİN HAYATI" akıcı bir dil, öyküleyici anlatım ve en doğru bilgilerle yetişme çağındaki çocukların yararlanabileceği, tekrar tekrar okuyacakları kaynak bir kitap serisi.
Çocuklar; renkli ve resimli sayfaları, farklı mizanpajı, kaliteli kuşe kağıt basımı ve çarpıcı kapaklarıyla bu diziyi kuşkusuz severek okuyacak. okulda ve evde eğitici kitaplar okurken din kültürlerini geliştirecek aynı zamanda insanoğlunun geçmişine zevkli bir yolculuk yapacaklar.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


22 Mayıs Çarşamba-24 Mayıs Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$96.00

$43.99