Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Burçlar Ve Yıldızname Mustafa İloğlu Seda Yayınları 9789944929363

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1027467
Burçlar ve Yıldızname Kitabı
Boyut:13.50x19.50Sayfa Sayısı:416Basım Yeri:İstanbulBaskı:1Basım Tarihi:2018-02Kapak Türü:CiltsizKağıt Türü:1. HamurDili:Türkçe
Bir insan ne zaman dünyaya gelmişse, yani hangi burç ve yıldızın vaktinde doğmuşsa o burç ve yıldızların tesiri altında kalır. Bu tesir o insanın hayatıyla ilgili her konuda; sağlık, huy ve ahlak, geçim şartları, vücut şekilleri, rengi, hareketleri gibi her hususuyla ilgilidir. Binaenaleyh herkes tabi olduğu burcu ve yıldızı bilmekle, hareketlerini buna göre ayarlamakta bir çok faydalar elde edecekti. Kitabımız bu konuda sizlere faydalı olacaktır.İçindekilerÖnsözTayini evkat için bir kaç usül ve kaideYıldızların birbirleriyle olan dostluk ve düşmanlıklarıBurçlarKoç BurcuBoğa Burcuİkizler BurcuYengeç BurcuArslan BurcuBaşak BurcuTerazi BurcuAkrep BurcuYay BurcuOğlak BurcuKova BurcuBalık BurcuFizyonomi İlmiİnsanlar yıldızlara bakarak hal ve geleceklerini nasıl tahmin ve tayin edebilirlerYıldızların dostluk ve düşmanlıklarıGüneşin herhangi bir burcun kaçıncı derecesinde olduğunu bilmek içi kaideBurçların vasıflarıErkeklerin için koç burcuMerih yıldızının tesiri altında doğanların mümeyyiz vasıflarıKadınlar için koç burcuErkekler için boğa burcuZühre yıldızının tesiri altında doğanların mümeyyiz vasıflarıKadınlar için boğa burcuErkekler için ikizler burcuUtarit yıldızının tesiri altında doğanların mümeyyiz vasıflarıKadınlar için ikizler burcu

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


22 Mayıs Çarşamba-24 Mayıs Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$77.00

$35.99