Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

30 Cüz Nubuk Kaplama Özel Taşıma Çantalı Rahle Boy Arapça Kuranı Kerim Fuşya 4897654306553

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1026475
Ürün Özellikleri
Çanta Boyutları (cm): 21 X 31 X 7 cmAğırlık (Kg): 2.33 kgKapak Bilgisi: 30 Cüz Ayrı Ayrı Karton Kapak ve Nubuk Kumaş Kaplama Özel ÇantalıSayfa Sayısı: 612 Sayfa, 2 Renk Ofset BaskıÇanta: Lüks Nubuk Kaplama ve Askılıdır Dil: Sadece ArapçaKağıt Bilgisi: 1. Kalite Şamua KağıtHat: Bilgisayar Hatlıdır.Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu'ndan MühürlüdürHem Arapça Hem de Meal dinletileriniz için her Sayfada QR Kod bulunmaktadır.
İçerik Özellikleri
 Seçilen yazı hem estetik hem de harflerin temel karakterlerini koruyan ve kolay okunmalarını sağlayan özel bir hattır. Harekeler ait oldukları harflerin hemen altında ya da üstünde sıralanmış, özellikle okumaya yeni başlayanlar hareke karışıklıklarına meydan vermeyecek şekilde düzenlenmiştir. Satır genişliği okuma kolaylığı sağlamak için arttırılmış, böylece harfler büyük satır ve harf aralıkları ferah tutulmuştur. Allah’ ve ‘Rab’ lafızları bayrak kırmızısı ile renklendirilmiştir. Kur’an-ı Kerim’i okurken doğru okunması için durularak nefes alınacak yerleri gösteren secaventler kırmızı ile gösterilmiştir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


12 Haziran Çarşamba-14 Haziran Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$280.00

$128.99