Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Yoğun Nemlendirici Onarıcı Bakım Serumu Hyaluronic Asit Allontoin Serum 30 Ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011106
Yoğun Nemlendirici & Onarıcı Bakım Serumu Hyaluronic Asit – Allontoin Serum 30 ml
 
Hyaluronik Asit Serum, dolgunluğunu ve esnekliğini kaybetmiş yorgun görünümlü ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Farklı moleküler boyutlara sahip özel karışımlı saf Hyaluronic Asit + Allontoin içeren özel formül, cildin sıkı bir görünüm kazanmasına ve ince çizgilerin görünümünü düzenlemeye yardımcı olur. For You Gold Hyaluronik Asit Serum içeriğinde cildin yüzeyinden ilk katmanına çok daha kolay nüfus edebilmesi için gözenek boyutundan çok daha küçük formda özel moleküllü Hyaluronik Asit kullanılmış ve bu sayede etkisi maksimum oranda arttırılmıştır. Cildin kaybettiği nemin geri kazanılmasında yardımcı olur
Cildin nemli, ışıltılı, yumuşak ve daha sağlıklı görünmesini sağlar.
 Allontoin Nedir Cilde Faydaları Nelerdir?
 - Allantoin,  cilt hücrelerinin su tutma özelliğini artıran bir maddedir.  Cilt yüzeyinde iyileştirici, nemlendirici ve yatıştırıcı özelliklere sahiptir. Özellikle yağlı ciltlerde oluşan deri hastalıkları ve sedef hastalığı gibi cilt ve saç derisi bozukluklarına karşı kullanıldığında faydalı olabilir.
Allantoin'ın asıl fonksiyonu,  hücre çoğalmasını uyarmak ve granülasyon dokusunun yeniden yapılanmasını geliştirmektir. Allantoin çoğunlukla karakafes bitkisinden elde edilir. Bunun yanı sıra Salyangozların kendi kendini yenileme özelliği salgılarındaki Allantoin maddesi sayesindedir. Allantoin içeren ürünler  cilt bakımı  için kullanıldığında, nemlendirici ve cildi besleyici faydalar sağlayabilir. Ayrıca yatıştırıcı etkileri sayesinde cilde sakinlik hissi sağlamak için faydalıdır. 
Sağlık için faydaları keşfedilen Allantoin, birçok ilaç ve ürün için kullanılmıştır. Yaralar üzerindeki olumlu etkileri, dokuların yenilenmesinde ve tahribatın giderilmesinde oldukça faydalı olduğunu göstermektedir. Allantoin cilt için etkili bir tahriş önleyicidir, hassas bölgeleri sakinleştirir ve yatıştırır. Ayrıca egzama ve diğer cilt rahatsızlıklarını yatıştırdığı da gösterilmiştir. Allantoin' in cilt için faydalarını geniş çapta inceleyelim.
1. Cilt Hücrelerinin Su Tutma Özelliğini Geliştirerek Nemlendirir
2. Cilt Yüzeyinde Peeling Vazifesi Görebilir
3. Cilt İçin Yatıştırıcı Özelliğe Sahiptir
4. Hasarlı Doku ve Yaraların İyileşmesine Yardımcı Olur
5. Mükemmel Bir Yaşlanma Karşıtı Bileşendir
6. Kaşıntı, Kızarıklık ve Pullanma Sorunlarına yardımcı olabilir
7. Yağlı ciltler de oluşan sorunların azalmasında yardımcı olur
Nasıl Kullanılır?
Temiz ve kuru cilde (göz çevresi hariç) ortadan dışa doğru hafif hareketlerle masaj yaparak uygulayın. Göz çevresinde ise, sadece kaz ayaklarına parmak uçlarıyla tampon yaparak uygulanabilir.
Kullanım Sıklığı / Cilt Tipleri: Kuru ve atopik ciltler başta olmak üzere nem ihtiyacı olan tüm cilt tipleri için günde 2 kez, sabah ve akşam kullanılabilir.
İçindekiler:
Aqua, HyaluronicAcid, Allontoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycerin
  Not: Ürünlerimiz hijyenik ürünler olduğu için ambalajı açılan ürünün iadesi kabul edilmemektedir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$72.00

$35.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver