Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Spf 50 Pink Touch Ton Eşitleyici Aydınlatıcı Pembe Yüz Güneş Kremi Pa 50 Ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987137
KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNÜDÜR PAKET AÇILIMI OLDUKTAN SONRA İADE VE DEĞİŞİM KABUL EDİLEMEMEKTEDİR.
Spf 50+ Pink Touch Ton Eşitleyici, Aydınlatıcı Pembe Yüz Güneş Kremi Pa++++ 50 ml
     FOR YOU GOLD PEMBE GÜNEŞ KREMİ NEDİR?• SPF 50+ yüksek güneş koruması özelliğiyle cildinizi UV ışınlarının zararlı etkilerine karşı hibrit güneş filtreleri ile etkin ve uzun süreli korur. Formülünde bulunan kalamin ile cildinizin daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur. Pembe bazı ile koyulaşmış, cansız ve solgun yüz görünümünü anında düzenler. Cilt tonunuzu eşitler. Aydınlık bitiş sağlar. Yüksek güneş koruması ile leke oluşumunu önler. Yaşlanma belirtileriyle savaşır. Su bazlıdır. Yağlılık hissi bırakmaz. Ciltte ağırlık yapmaz. • Pembe Güneş kremi, cildi güneşin zararlı etkilerinden korumak için kullanılan bir üründür. UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar ve cilt kanseri, güneş yanığı, lekelenme ve erken yaşlanma gibi olumsuz etkileri önlemeye yardımcı olur. SPF (Güneş Koruma Faktörü) değeri, güneş kreminin cildi güneş yanığına karşı koruma süresini gösterir. Güneş kremleri çeşitli formlarda mevcuttur ve cilt tipine ve ihtiyaca uygun seçenekler bulunur. Pembe Güneş kremleri düzenli olarak kullanılmalı ve kullanım talimatlarına uyulmalıdır.
PEMBE GÜNEŞ KREMİNİN ETKİLERİ NELERDİR?• Güneş yanıklarını önlemeye yardımcı olur,• Cilt lekelerini ve pigmentasyonunu azaltmaya yardımcı olur,• Erken yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı olur,• Cildi UVA ve UVB ışınlarından korur,• Ciltteki UV ışınlarına bağlı hasarları azaltır.• Ciltte nemlendirme etkisi sağlar.• Cildin sağlıklı ve genç görünümünü korur.• Güneşe maruz kalma sonucu oluşabilecek cilt tahrişini azaltmaya yardımcı olur,  • Cildin dengesini koruyarak cilt bariyerini güçlendirir.• Uzun süreli kullanımıyla ciltteki renk düzensizliklerini düzeltir.• Güneşe karşı hassas ciltleri korur.• Uzun vadeli kullanımıyla ciltteki elastikiyeti artırır.• Güneşin zararlı etkilerine karşı cildi koruyarak cilt sağlığını destekler.
NASIL ÜRETİLİR?• Güneş kremi üretimi için, formülasyonun geliştirilmesi aşamasında istenen özelliklere sahip bir ürün için SPF seviyesi, cilt tipine uygun bileşenler, nemlendiriciler, emülgatörler, stabilizatörler, koruyucular ve diğer katkı maddeleri belirlenir.
PEMBE GÜNEŞ KREMİ KULLANIMIAmbalajdaki talimatları dikkatlice okuyun ve takip edin.Güneşe çıkmadan en az 15-20 dakika önce uygulayın. Eşit miktar da dağıtılmasına özen gösteriniz.Yeterli miktarda güneş kremi kullanın. Genellikle, bir yetişkinin vücuduna bir tatlı kaşığı dolusu güneş kremi uygulaması önerilir.Güneş kremi uygulayacağınız bölgeyi tamamen kaplayacak şekilde yayın.Güneş kremi uygulamasını her iki saatte bir tekrarlayın veya terleme, yüzme veya havluyla silinme gibi etkileyici faktörlerden sonra tekrarlayın.Güneş kremi kullanımı, sadece yaz aylarında değil, yıl boyunca günlük rutininizde yer almalıdır.Güneş koruyucu giysiler ve şapka kullanarak ek koruma sağlayın.Özellikle güneşin en yoğun olduğu saatlerde (genellikle öğle saatlerinde) güneşe maruz kalma süresini sınırlayın.
Pembe Güneş Kremi İçindekiler:Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate,Cyclopentasiloxane, Peg-100 Stearate, Ceteareth-20,Stearic Acid, Propylene Glycol, Titanium Dioxide, Panthenol, Olea Europea Fruit Oil,Phenoxyethanol, Dimethicone, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Partum, Sodium Hyaluronate, Disodium Edta, CI 77492, CI 77491, Linalool.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver