Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Slim Jel İnceltici Sıkılaştırıcı Yağ Yakıcı Ve Anti Selülit Yağ Avantajlı Set

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011116
Anti Selülit VücutBakım Yağı – Selülit Karşıtı Masaj Yağı (AntiSelülit)
Selülit karşıtı masaj yağı göbek, bel, basen, kalça, bacak ve kol bölgelerinizi nemlendirmeye, sıkılaştırmaya ve selülitlerden arındırmaya karşı oldukça etkilidir.
Güçlü etken madde kompleksi sayesinde cilt görünümünün düzeltilmesine, portakal kabuğu görünümünün azaltılmasına yardımcı olurken, kokusu ile tazelik, ferahlık hissi verirken sürdüğünüz bölge de yanma ve ısı sağlayabilir.
Hormonların bozulması, doğum öncesi - sonrasında oluşan ve fazla kilo alımıyla meydana gelen selülitler,   portakal yağının  .
Özel karışım sayesinde, Selülit gözlemlenen bölgelerde kullanıldığında kan dolaşımını hızlandırarak bölgedeki hücrelerin yenilenmesini yardımcı olur. Selülit çukurlaşmasına neden olan yağ birikintilerini ele alarak cildi sıkılaştırmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Böylece düzenli ve doğru kullanımda kilo verme sürecinizi hızlandırmaya yardımcı olur. 
  İçinde bulunan yağlar,toksinleri ortadan kaldırmaya ve genel olarak refah hissi vermeye yardımcı olur. Uçucu yağlar ve diğer bitki özleri ile birlikte, daha parlak ve sağlıklı görünen bir cilt için cilt yüzeyini dengeler ve besler.
 Anti Selülit Masaj yağı, cildi hasardan korumaya ve yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olan ve cilt elastikiyetinin artmasına neden olan antioksidan açısından zengin bileşenler içerir.
 Selülit karşıtı masaj yağımızı düzenli olarak kullanırsanız, vücudunuzun sıkılaştığını ve inceldiğinizi gözlemleyebilirsiniz. Masaj uygulanarak sürülen bölgelerdeki yağların yakılmasına katkı sağladığını fark edebilirsiniz.
Selülit Bakım Yağı Nasıl Kullanılır?
Günde 1-2 kez ihtiyaç duyulanbölgeye masaj yaparak uygulanır. Uygulama esnasında veya sonrasında 15-30dakika arasında değişen bir ısınma etkisi görülebilir. Bu ısınma etkisi, etkenmaddelerin etki mekanizmasından kaynaklanmaktadır. Isıtıcı etki, cilt tipine veuygulama miktarına göre değişebilir. Daha hızlı sonuç için sürülen bölge streçfilm ile sarılabilir
İçindekiler:
Zea Mays Oil - mısır yağı, CitrusSinensis Fruit Extract - Portakal yağı, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract -Biberiye yağı, Cocus Nucifera Oil - Hindistan Cevizi Yağı, Carthamus TinctoriusSeed Oil - Aspir Tohumu Yağı, Simmondsia Chinensis Seed Oil - Jojoba yağı, PrunusArmeniaca Kernel Oil - Kayısı çekirdeği yağı, Theobroma Cacao Extract - Kakaoçekirdeği ekstresi, Zingiber Officinale Root Extract - Zencefil ekstresi, CapsicumAnnum Extract - Kırmızı Biber ekstresi
 Uyarılar  :
 Sadece harici kullanım içindir. Yanma olduğu zaman su ile temas ettirmeyin. Hamilelik sürecinde doktorunuza danışınız. Gözlerle temasından kaçının. 25°C'nin altında, güneş ışığından uzakta, serin bir yerde ve ağzı kapalı olarak saklayınız. Çocuklardan uzak tutunuz. Alerji durumunda doktorunuza danışınız.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Mayıs Salı-09 Mayıs Perşembe

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$129.00

$64.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver