Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Slim Jel İnceltici Sıkılaştırıcı Çatlak Karşıtı 250 Ml Jel Detoks Lifting Anti Aging Serum

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011101
Slim Jel İnceltici , Sıkılaştırıcı, Selülit Ve Çatlak Karşıtı Bakım Vücut Şekillendirici
 
Kullanım Amacı:  
Doğum sonrası oluşan çatlak ve sarkmaları toparlamaya yardımcı olur.
Zengin bitki özlerinden özel olarak üretilen slim jelimiz, uygulandığı an itibariyle o bölge de kan dolaşımının hızlanmasına destek olarak basen, kol, kalça en önemlisi göbek, bel, karın bölgesinin sıkılaşmasını ve yağ yakımını desteklemektedir.
Cildin sarkmalara karşı sıkılaşmasını destekler ve yardımcı olur.
Ciltteki portakal görünümünü oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.
Kilo alıp verme sırasında oluşan çatlak ve sarkmaları toparlamaya yardımcı olur.
Özel içeriğinden dolayı cildi çok fazla nemlendirir ve besler. Kokusundan dolayı vücut nemlendiricisi olarak tercih edebilirsiniz.
Cilt elastikiyetini bozmaz, cildiniz de pamuksu bir doku elde etmeyi hedefler.
Kullanıma uygun olan bölgeler; Göbek, yan simit, bel, basen, kalça , kol.
Slim Jel Kullanım:
İhtiyacınız olan bölgeye 2-3 pompa şeklinde jelden sürüp yaydırmanız gerekmektedir. Çok yoğun sürmeden önce ilk kullanım da mutlaka 1-2 pompa deneyimleyerek kullanmanızı öneriyoruz. Kıvamı yoğun olduğundan dolayı tamamen hassasiyetinize göre uygulamanızı tavsiye ederiz. Ardından streç film ile termal korse ile o bölgenin kapatılması ve ısıyı arttırmanız tavsiye edilir. En az 3-4 saat vücudunuz da kalması gerekmektedir.
 
For You Gold Detoks Lifting Serum (Sıkılaştıcı ve Toparlayıcı) Kırışıklık Karşıtı
 
Yerçekimine savaş açın!
Bu özel formüllü yüksek performanslı serum ile daha genç ve sıkılaşmış görünen bir cilde sahip olun.
Yenilenmiş, aydınlık ve neme doymuş bil cilt.
Daha toparlanmış bir cilt görünümü Cildin daha sıkılaşmış, toparlanmış ve sağlıklı bir görünüme sahip olmasını amaçlar. Çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
Güçlü özel formülü ile cilt tarafından hızlıca emilir. Cildin doğal kolajen ve elastin üretimini maksimize ederek güçlü ve sıkı bir cilt sağlar.
 
DETOX LİFTİNG KULLANIMI;
Cildinizi canlandırmak ve bakıma hazır hale getirmek için tonik, White peeling veya yüz yıkama jelimiz ile arındırın. Cildinizi temizledikten sonra birkaç damla serumu, yüzünüze ve boyun bölgenize en az 4-5 dakika aşağıdan yukarı doğru olacak şekilde masaj yaparak uygulayın. Hafta en az 3-4  kez uygulanmalıdır.  Her gün sabah akşam kullanıma uygundur fakat yaz aylarında güneşten korunmak için mutlaka güneş koruyucu kullanmanızı öneririz veya sadece akşamları kullanınız.
 
FAYDALARI
Toparlar ve sıkılaştırarak, çizgi ve kırışıklıları onarır. Anında cildi parlatırken renk ve ton eşitsizliğini düzeltir. Gözenek görünümünü azaltır. 
 
CİLT TİPİ
TÜM CİLT TİPLERİ İÇİN UYGUNDUR.
 
İçerik;Detoks lifting serum - Alovera Extract, Olive Oil, Fish Oil, Vitamin E, Allantoin, Grape Seed Oil, Daisy Oil, Rosehip.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$143.00

$72.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver