Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Peptit Hyaluronik Asit Gençleştirici Kırışıklık Azaltıcı Ve Karşıtı Antiaging

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987141
Peptit+ Hyaluronik Asit Gençleştirici, Kırışıklık Azaltıcıve Karşıtı (Anti Aging) +10xYoğun Bakım Nemlendirici Cildi derinlemesinenemlendirir ve besler. Daha elastik, aydınlık ve daha genç görünümlü cilt eldeetmeye yardımcı olur. Içerisindeki etken maddeler cilt mikrobiyotasınıdengeleyerek cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı olur. İçeriğinde kietkenler sayesinde ince çizgi, kırışıklıklar, oluşan hasarları ve yaşlanmabelirtileri göz ile görülür şekilde onarılır.3 farklı molekül ağırlığına sahiphyaluronik asit ile formüle edilmiştir. Cilt yüzeyinden başlayarak cildin enderin katmanına kadar erişir ve nem kazandırır. Esans, etil alkol, parabeniçermez. Gözenekleri tıkayarak sivilceye neden olmaz. Uygulama şekli Sabah veakşam olmak üzere 2-3 damla alarak temiz cilde uygulanmalıdır. Ardındannemlendirici ve gündüzleri geniş spektrumlu güneş koruyucu ile devam edilmelidir.
Faydaları nelerdir?
Cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı olarak ince çizgi vekırışıklıklar, ton farklılığı, uv ışınlarının verdiği hasarlar ve yaşlanmabelirtileri ile savaşır.
Hangi cilt tipleri için uygundur?Hassas, kızarık vesivilce endişeleri olan cilt tipleri de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri içinuygundur.
Hangi cilt endişeleri için yararlıdır?Nemsizlik,kuruluk, hassaslık, kızarıklık, rosacea, ince çizgi, kırışıklık, mat ve solguncilt, elastikiyet kaybı, uv ışınlarının meydana getirdiği hasarlar, yaşlanmabelirtileri için faydalıdır. Rosacea endişelerinde kullanılabilir mi? Rosaceaendişeleri olan cilt tiplerinde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle kızarıklıkve cilt yüzeyine yakın kılcal damar endişelerinde faydalıdır. Hangi yaş içinuygundur? 20 yaş itibarı ile kullanılabilir. Hamilelik ve emzirme dönemindeuygulanabilir mi? Hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanımı güvenlidir. Güvenlekullanılabilir. Göz çevresine uygulanabilir mi? Göz çevresi de dahil olmaküzere tüm yüz, boyun ve dekolte bölgelerine uygulanabilir. C vitamini ilebirlikte kullanılabilir mi? C vitamini ile uyumludur, arda arda kullanılabilir.Retinol ile birlikte kullanılabilir mi? Retinol ile birlikte kullanılabilir. Hangimevsimler uygulanmalıdır? Yaz, sonbahar, ilkbahar, kış (4 mevsim) sabah-Akşamkullanılabilir. Dermaroller ve dermapen ile kullanılabilir mi? Dermaroller vedermapen sonrası uygulanması aktiflerin cildin daha derin katmanlarınaerişmesini sağlayacaktır. Dermaroller ve dermapen sonrası uygulanması önerilir.Hyaluronik asit: Cildin doğal yapı taşıdır ve tüm vücudumuzdaki bağ dokusundayer alır. Molekül ağırlığının 1000 katı kadar su tutma kapasitesine sahiptir, 1g hyaluronik asitin 6 l su tutma kapasitesi vardır. Hyaluronik asitin asıl gücümolekül büyüklüğünde saklıdır. En güçlü formu en küçük molekül ağırlığına sahipolduğu zaman elde edilir. Molekül büyüklüğü ne kadar küçükse (2-10 kdalton)topikal olarak uygulandığında daha kolay ve daha derin (dermis tabakasınakadar) cilt katmanlarına penetre eder. Hyaluronik asitin molekül ağırlığıküçüldükçe cilt bakımındaki değeri artar.
Peptit Serum Kullanımı;
Peptitler, diğer adlarıyla kolajen peptitler, yaşlanmaylabirlikte vücutta azalan kolajen miktarını artırmaya yarayan, vücuttakendiliğinden bulunan proteinlerdir. Gençlikte ciltte bolca bulundukları içincildin genç, canlı, dolgun ve pürüzsüz görünmesini sağlarlar.
Kullanımı / Usage:Temiz cilde parmak uçlarınız ilehafif masaj yaparak uygulayınız. Sadece akşamları kullanın. Ürünü buzdolabındamuhafaza edip mümkün olan en kısa süre içerisinde tüketiniz.
Hangi içeriklerle birlikte kullanılmamalı?
* İki farklı asit ürünü aynı rutinde üst üste uygulanmamalı.(AHA, BHA, PHA, C Vitamini, retinol vb..)
* C vitaminini, niacinamid ya da niacin içerikleri ile üstüste kullanırken dikkatli olunmalı. Eğer cildiniz kızararak tepki verirse buiçerikleri dönüşümlü olarak kullanılmalı.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


24 Mayıs Cuma-27 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver