Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Organik Saf Tatlı Badem Yağı Sweet Almond Oil 30 Ml 22-01 Renkli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

994880

RENK :

Renkli

MEVSIM :

4 Mevsim

Renkli. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Saç bakımı, cilt bakımı ve aromaterapi için en iyi organik bakım yağlarını Bodiviile sizinle buluşturuyoruz! %100 saf ve organik Tatlı Badem Yağı Süper hafif, hızlı emilen, yüksek düzeyde nemlendirici çok yönlü bir yağdır. ; Masaj uygulamalarında kullanımı oldukça uygundur. ; Tüm cilt tipleri tarafından kullanılabilir. ; Yüksek düzeyde nemlendirici ve besleyicidir. ; Oleik asit (Omega 9) bakımından zengindir. ; Cilt tarafından hızla emilir. ; Kullanım Önerileri Cilt Bakımı: Organik Badem Yağı etkili bir yüz ve makyaj temizleyici olarak kullanılabilir. Hafif dokusu ile kir ve makyajı çözerek cildinizi temiz, yumuşak ve nemli bırakır. Saç Bakımı: Saçın beslenmesine ve bakımına yardımcı olur. Derin nemlendirici bir saç maskesi için Badem Yağını Hindistan Cevizi Yağı ile birleştirin. Saçınıza ve saç derinize masaj yapın, bir saat bekletin ve ardından normal şekilde yıkayın. Önemli İpucu: Şampuanı saçınızı ıslatmadan önce kuru saça uygulayın ve su eklemeden önce köpürtmeye başlayın. Bu, yağın saçınızdan daha kolay durulanmasına yardımcı olur. Masaj: Organik Tatlı Badem Yağı masaj uygulamalarında tek başına kullanmak için mükemmeldir veya bir masaj yağı karışımı yapmak için uçucu yağlarla birleştirilebilir. Canlandırıcı ve yatıştırıcı bir masaj deneyimi için bu ısı veren, baharatlı karışımı deneyin: 100 ml taşıyıcı yağ içerisine 5 damla Tarçın Yağı, 10 damla sedir ağacı yağı, 5 damla okaliptus yağı karıştırın. Unutmayın 100 ml taşıyıcı yağ içerisine en fazla 20 damla (1ml) uçucu yağ eklemelisiniz. Kendin Yap Güzellik Reçeteleri: Ev yapımı tüm yüz serumu, tonik, vücut yağı, banyo yağı, masaj yağı, krem, losyon ve merhemlerinizde kullanabilirsiniz. Etkili ve hassas bir cilt ve makyaj temizleyici olarak tek başına kullanabilirsiniz. Uyarılar: Bu yağ doğal bir üründür kuruyemiş kalıntılarından veya diğer alerjenlerden arınmış olduğu garanti edilemez. Herhangi bir tıbbi durum veya alerjiniz varsa kullanmadan önce tıbbi yardım alın. Herhangi bir yeni ürünü kullanmadan önce daima cildiniz üzerinde yama testi yapın. Güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklayın. Ürün İçeriği: %100 saf tatlı badem (Prunus Amygdalu Dulcis) yağı.* *Soil Association organik sertifikalı

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$40.99