Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Organik Saf Lavanta Yağı Lavender Oil 10 Ml 00410568518-01 Renkli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

994893

RENK :

Renkli

MEVSIM :

4 Mevsim

Renkli. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Organik Saf Lavanta Yağı Lavender Oil 10 ml Hakkında
Sakinleştirici, yatıştırıcı, rahatlatıcı %100 saf ve doğal, buharla damıtılmış Lavanta Esansiyel Yağı.
– Uçucu yağlar içerisinde en popüler olan ve çok yönlü farklı kullanım alanlarına sahip lavanta yağı sakinleştirir, yatıştırır ve rahatlatır.
– Temizleme ve dengeleme için mükemmel bir seçenektir.
– Özellikle sakinleştirici amaçlı olanlar başta olmak üzere ev yapımı masaj yağı karışımları, kendin yap güzellik reçeteleri ve buhurdanlık kullanımı için oldukça uygun bir yağdır.
– Saç bakım ürünleri içerisinde kullanılabilir.
– Parfüm yapımında en üst seviye baz olarak kullanılabilir.
– Çoğu yağ ile çok iyi bir şekilde karışır. Özellikle çiçek ve narenciye yağları ile mükemmel bir uyum sağlar.
Kullanım Önerileri
Seyreltme
Lavanta yağını mutlaka bitmiş karışımın yaklaşık %1’ine denk gelecek şekilde seyreltin. Örneğin 100 ml taşıyıcı yağa en fazla 20 damla (1 ml) lavanta yağı ekleyin. Seyreltilmeden asla cildiniz üzerinde kullanmayın.
Aromaterapi
Buhurdanlık veya difüzörünüze birkaç damla ekleyin ve lavanta yağının sakinleştirici ve rahatlatıcı aromasının tadını çıkarın.
Masaj
Seçtiğiniz bir taşıyıcı yağımıza lavanta yağı ekleyin ve dilerseniz diğer uçucu yağlarla birleştirerek kendi kişiselleştirilmiş masaj yağı karışımınızı oluşturun ve cildinizi rahatlatın, kaslarınızı gevşetin. Biz taşıyıcı yağ olarak Jojoba Yağı, Argan Yağı veya Üzüm Çekirdeği Yağı kullanmanızı öneririz.
Cilt Bakımı
Organik lavanta yağı cilt bakımında kullanmak için harika bir yağdır. İşte size kuru ciltler için harika bir el kremi formülü; 25 gr Shea Yağı, 20 ml Kuşburnu Çekirdeği Yağı, 2.5 ml Saf E Vitamini, 0.5 ml (yaklaşık 10 damla) Lavanta Yağını karıştırın. Hepsi bu!
Saç Bakımı
Derinlemesine bir bakım etkisi için şampuanınıza bir kaç damla lavanta yağı ekleyin. Saçlarınızın sağlığını ve parlaklığını artırın.
Eviniz İçin Tertemiz Temizlik Ürünleri
Lavanta yağı temizlik için en iyi yağlardan birisidir. 100 ml kastil sabunu içerisine 1 ml yani yaklaşık 20 damla lavanta yağı ekleyin ve el yıkama ya da bulaşıklarınızı elde yıkamak için harika bir temizlik ürününe kavuşun. Çamaşırlarınızın güzle kokması için çamaşır makinenize bir kaç damla ekleyebilirsiniz.
Uyarılar
Bu yağ doğal bir üründür kuruyemiş kalıntılarından veya diğer alerjenlerden arınmış olduğu garanti edilemez. Herhangi bir tıbbi durum veya alerjiniz varsa kullanmadan önce tıbbi yardım alın. Herhangi bir yeni ürünü kullanmadan önce daima cildiniz üzerinde yama testi yapın.
Çocuklardan uzak tutun. Hamilelerin ve bebeklerin bulunduğu ortamlarda kullanmayın. Doğrudan solumayın ve bir taşıyıcı yağ ile seyreltmeden teninize temas ettirmeyin.
Güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklayın.
Ürünlerimiz doğal olduğundan renk ve koku partiden partiye değişiklik gösterebilir. Ürünlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz ve bu nedenle, zaman zaman aldığınız ürünün görünümü web sitemizde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.
Ürün İçeriği: %100 saf lavanta (Lavandula angustifolia) uçucu yağı.*
*Soil Association organik sertifikalı
Yağ Menşei: Fransa/Bulgaristan
Elde Ediliş Biçimi: Buhar distilasyonu

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$100.00

$46.99