Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Leke Karşıtı Serum – Leke Karşıtı & Anti-pigmentasyon, 30 Ml 1004-01 Beyaz

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987381

RENK :

Beyaz

MEVSIM :

4 Mevsim

Beyaz renktedir. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Ürün Bilgileri
*İçeriğindeki Alpha Arbutin, Tocopherol, Niacinamide, Ascorbic Acid, özel bitkisel aktifler ve peptit içerikli aktifleri ile homojen olmayan ten rengi ve hiperpigmentasyonla savaşır.
*Lekelerin yoğunluğunun azaltılması, cilt tonunun düzenlenmesi, pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüm alarak bu görünümün korunmasına yardımcı olur.
Haricen kullanılır. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.
Kullanım Şekli
Temizlenmiş ve toniklenmiş cilde, özellikle yüz ve boyun bölgelerine hafif masaj hareketleriyle düzenli bir şekilde uygulayın.
İçindekiler
Aqua, Glycerin, Alpha-Arbutin, Niacinamide, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Ascorbic Acid, Fomes Officinalis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycolic Acid, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium PCA, Triethanolamine, Allantoin, Caprylyl Glycol Lavandula Angustifolia Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Polysorbate 20Peg-35 Castor Oil, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Inositol, Linoleic Acid, Calcium Pantothenate, Biotin.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOKENT’TE GELİŞTİRİLMİŞTİR.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$131.00

$61.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER