Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Leke Karşıtı Leke Gidermeye Yardımcı Cilt Tonu Eşitleyici Cilt Bakım Serumu Leke Serumu 30Ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987152
KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNÜDÜR PAKET AÇILIMI OLDUKTAN SONRA İADE VE DEĞİŞİM KABUL EDİLEMEMEKTEDİR.
Leke Serumu Ne İşe Yarar?
Cilttonu eşitsizliklerinin giderilmesine yardımcı olur, düzenli kullanım ile dahacanlı ve aydınlık bir cilt görünümü kazanılmasını destekler.
·      Hamileliklekesi
·      Aknelekesi
·      Yaşlılıklekeleri
·       Güneş lekesi
Dış etkenlere maruz kalan cildimizin onarılmaya ve korunmaya ihtiyacı vardır. Leke serumu içerdiği vitamin ve bitki ekstratları sayesinde cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı özenle yapar. Zengin içeriği ile dinlenmiş ve parlak bir cilde kavuşmanızı sağlar.
Nasıl Kullanılır?
Ürünü temiz cilde sabah ve akşam olmak üzere uygulayınız. Güneşe çıkmak durumunda kaldığınızda lütfen ürünü kullanmayınız. Gün ışığında lekeler oluşturabilir, güneş ışığında kullanılmaması önerilir. Böyle bir durumda akşam kullanıma devam edebilirsiniz.; Faydaları Doğal bitki özleriyle zenginleştirilmiş serum cilt bariyerlerinizi güçlendirir ve daha genç görünüm kazanmanızı sağlar. Leke serumu ciltte güneş ışınlarına maruz kalarak oluşmuş olan lekeler ile savaşır ve size pürüzsüz bir cilt kazanmanın keyfini yaşatır. Ultra akışkan, hafif ve şeffaf dokusuyla cildinizce kolayca emilir, cildinizde ağırlık yapmaz. Böylece daha dolgun ve daha ışıltılı bir cilde sahip olmanızı sağlar.
Etken Maddeler:
Arbutin:
Cilt tonunun aydınlatılması ve koyu lekelerinin giderilmesine yardımcı olur. Hamilelik lekeleri, akne lekeleri, güneş lekeleri ve yaşlılık lekelerinde etkilidir. UV koruyucu özelliği sayesinde güneşin cilt üzerinde oluşturduğu olumsuz etkilere karşı koruyucu ve önleyici özelliktedir. Cildin daha parlak ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcıdır.
Not: Açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketiniz
İÇERİK :
Aqua EthylAscorbic Acid, Dicapryly Ether, Safflower Seed Oil, Piperonly Esters,Panthenol,
TocopherylAcetate, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyllhexylglycerin,
Arbutin.
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver