Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kirpik Besleyici Dökülme Karşıtı Ve Güçlendirmeye Yardımcı Serum

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011107
Kirpik Besleyici, Dökülme Karşıtı ve Güçlendirmeye Yardımcı Serum 15 Ml
Besleyici ve Dökülme Karşıtı Kirpik Serumu içeriğindeki zengin yağlarla kirpikleri besler. Kirpik dökülmelerine karşı etkilidir. Kirpik köklerini besler ve yeniler. Bu sayede daha dolgun kirpiklere sahip olmanızı destekler. Nem kaybından kaynaklanan kirpik dökülmelerini önlemeye yardımcı olur. En etkili sonuç için düzenli kullanım önerilmektedir.
Kirpik Bakım Serumu, uzamaya destekleyici ve maskara öncesi baz olarak kullanılır. Argan yağı ile bir araya gelerek ekstra etki gösteren özel aktif içerikleri ile yoğun onarıcı ve besleyici etki gösterir. Kirpikleri kalınlaştırmaya yardımcı olur. Hyalüronikasit ile zengin formülü kirpiğin alt katmanlarına işleyerek yapısını güçlendirmeye ve uzamasını desteklemeye yardımcı olur. Düzenli serum kullanımı kirpikleri daha uzun, kalın, güçlü ve sağlıklı hale getirerek kirpik dökülmelerini büyük oranda azaltmaya yardımcı olur
Kullanımı; Kirpik diplerine sabah ve akşam uygulanmaktadır. Maskara şeklinde uygulanabilir.
INGREDIENTS/ iÇiNDEKİLER
AQUA, PANTHENOL, CITRIC ACID,PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, PHENOXYETHANOS, DUNALIELLA SALINA EXTRACT, GLYCERIN,XANTHAN GUM, PISUM SATIVUM SPROUT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SODIUM BENZOATE,ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTOLACTONE, POTASSIUM SORBATE, C142090.
Not: Ürünlerimiz hijyenik ürünler olduğu için ambalajı açılan ürünün iadesi kabul edilmemektedir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$72.00

$35.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver