Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kastil Sabun Castile Soap 250ml 3PRXNAN169279426125397-01 Renkli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

994942

RENK :

Renkli

MEVSIM :

4 Mevsim

Renkli. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Hindistan Cevizi Yağı ve Zeytinyağından oluşan yapısıyla cildinizi nemlendirirken etkin temizlik sağlar. Tamamen doğada parçalanabilir bir formüle sahip, vegandır. Kuru ciltlerin nemlendirilmesini sağlar. Saçların daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. Ciltte bulunan yara ve aknelerin onarılmasını sağlar. İçindekiler /Ingredients: Aqua, Sorbitol, Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Potassium Hydroxide. Kullanım Önerisi: Ellerinizi ıslattıktan sonra köpürttüğünüz sabunu cildinize uygulayınız ve ardından ılık su ile durulayınız. UYARILAR Haricen kullanılır. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Çocuklardan uzak tutunuz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$92.00

$42.99