Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Gözenek Sıkılaştırıcı Serum Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu Niacinamide

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987123
Gözenek Sıkılaştırıcı Serum, Yenileyici & Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu (Niacinamide)
 
Hücre yenileme kapasitesini arttırmaya yardımcı olur. Cilt detoksu yapar. Mikro dolasımı arttırmaya yardımcı olur. Cilt ışıltısını arttırır ve bütünlüğünü yeniden oluşturmaya yardımcı olur. Epidermal kök hücrelerini korur. Kolajen lifleri yeniden yapılandırır. Cilt yapısını sıkılaştırmaya yardımcı olur. Doğal olarak cildin iç yapısının kalınlığını arttırır. Daha çok hücre yenilenmesini desteklemeye yardımcı olur. Cilt daha rahat hisseder. Daha nemli ve beslenmiş bir cilt dokusu sağlar. Cildin daha parlak, pürüzsüz, canlı ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.
Ne İşe Yarar?
 
Pürüzsüz bir cilt dokusu sağlar.
Cildi yeniler.
Gözenekleri küçültür.
Siyah nokta ve akne oluşumunu önlemeye yardımcı olur.
Canlı ve eşit bir cilt görünümü sağlar.
Antioksidan bakımı sağlar.
Nemlendirir ve yatıştırır.
Cildi aydınlatır.
İçeriğinde bulunan yüksek oranda Niacinamide cilt lekelerinin ve genişlemiş gözenek görünümünün azaltılmasına, cilt tonunun dengelenmesine ve aydınlanmasına yardımcı olur. Sebum aktivitesinin dengelenmesini sağlar.
 
Nasıl Kullanılır?
Öncesinde temizlenmiş cildinize, gözenekler temizlendikten sonra Hafta da 2-3 kez kas yönlerine doğru yapılan masaj hareketleri ile uygulayınız. Cildiniz hassas değil ise her gün kullanıma uygundur. Dermaroller ve yeşim taşı ile desteklemeniz daha etkili sonuç verir. Yaz aylarında özellikler akşam saatlerinde kullanım önerilir. Güneşten korunması gerekir. 
 
 
İçerikler;
AQUA,GLYCERIN , PANTHENOL, DUNALIELLA SALINA EXTRACT, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5,TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, RETINOL,   SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE,NIACINAMIDE,ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, PANTOLACTONE.
 
Uyarılar!
Harici kullanım içindir. Kullanmadan önce cildinizin ufak bir kısmına ürünü uygulayınız, hassasiyet oluşmuyorsa ürünü kullanmaya devam ediniz. Göz ile direkt temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Direkt ısı ve güneş ışığının altında bırakmayınız. Bileşiminde yer alan herhangi bir maddeye karşı aşırı duyarlılığı olan kişilerde kullanılmamalıdır. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuz ile iletişime geçiniz. Buzdolabında saklayabilirsiniz.
Not: Açılan ve kullanılan ürün iade alınmamaktadır.
 
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver