Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

For You Gold Salisilik Asit İçerikli Serum

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987157
KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNÜDÜR PAKET AÇILIMI OLDUKTAN SONRA İADE VE DEĞİŞİM KABUL EDİLEMEMEKTEDİR.
For You Gold serum yağ ve nem dengesini kontrol altına alarak, cildin fazla sebum üretmesini ve gözeneklerin tıkanmasını önlemeye yardım eder, Su ihtiyacı karşılanan ve yoğun neme kavuşan cildin gözenekleri yağ ve kirden arınır, tazelenmeye yardım eder.Stres, yağlı ve baharatlı yiyecekler, yetersiz cilt hijyeni, hava kirliliği, dolaşım bozukluğu, ergenlik  nedeniyle oluşan görüntülerde etkilidir. For You Gold Serumu Cildin aşamalı olarak pürüzsüz görünmesine yardım eder.  Özel formülü sayesinde cildi tahriş etmez.
Kullanımı: Sabah akşam temiz cilde, parmak uçlarınızla birkaç damla uygulayınız.UYARILAR · Haricen kullanılır. · 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz. Göz ile temasında bol su ile yıkayın. Güneşe çıkmamanız gerekir.Not: Açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketiniz.
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver