Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

For You Gold Leke Giderici Ve Önleyici Serum

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

641779

ÖZELLIKLER :

Miktar: 30 ml

Leke Serumu Ne İşe Yarar?
Dış etkenlere maruz kalan cildimizin onarılmaya ve korunmaya ihtiyacı vardır. Leke serumu içerdiği c vitamini, hyalüronik asit ve bitki ekstratları sayesinde cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı özenle yapar. Zengin içeriği ile dinlenmiş ve parlak bir cilde kavuşmanızı sağlar.
Nasıl Kullanılır?
Ürünü temiz cilde sabah ve akşam olmak üzere uygulayınız. Güneşe çıkmak durumunda kaldığınızda lütfen ürünü kullanmayınız. Gün ışığında lekeler oluşturabilir, güneş ışığında kullanılmaması önerilir. Böyle bir durumda akşam kullanıma devam edebilirsiniz.; Faydaları Doğal bitki özleriyle zenginleştirilmiş serum cilt bariyerlerinizi güçlendirir ve daha genç görünüm kazanmanızı sağlar. Leke serumu ciltte güneş ışınlarına maruz kalarak oluşmuş olan lekeler ile savaşır ve size pürüzsüz bir cilt kazanmanın keyfini yaşatır. Ultra akışkan, hafif ve şeffaf dokusuyla cildinizce kolayca emilir, cildinizde ağırlık yapmaz. Böylece daha dolgun ve daha ışıltılı bir cilde sahip olmanızı sağlar.
Açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketiniz.
Not: Açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketiniz.
Ürün içeriğinde "alkol" bulunmamaktadır. Ürünler ÜTS yani Sağlık Bakanlığı sisteminde kayıtlıdır. üründe dini açıdan hiç bir sakıncalı madde bulunmamaktadır

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


20 Mayıs Pazartesi-22 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$52.00

$47.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver