Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

For You Gold Göz Altı Torbalanma Koyu Halka Kırışıklık Morluk Karşıtı Göz Çevresi Bakım Seti

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011119
For You Gold Göz Altı Torbalanma, Koyu Halka, Kırışıklık Morluk Karşıtı Göz Çevresi Bakım Seti
 
“ Daha genç bir göz çevresi görünümü için, yaşlanma karşıtı kür ”
Foryougold Göz Serumu inovatif formülü ile hava kirliliği, yorgunluk ve yaşa bağlı faktörler ile canlılığını kaybetmiş göz çevresini besler ve gençlik ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olur.
Cildin temel yapı taşlarını ihtiva eden formülü peptid kompleksi sağlıklı bir görünüm için cildinizi derinlemesine besler, göz çevresindeki ince deriye canlılık ve nem verir.
Hyaluronik asit cildinize ihtiyacı olan enerjiyi sağlar ve aydınlık bir görünüm kazandırır, eşsiz nemlendirme özellikleriyle nem kaybına bağlı çizgi görünümünü azaltır.
Faydaları :
Sıkılaştırıcı; cildinizin kolajen üretimini destekleyerek cilt elastikiyetinin artmasına ve cildinizin sıkılaşmasına yardımcı olur.
Derinlemesine nemlendirir; cildinizin, gün içerisinde ihtiyaç duyduğu suyu kazandırarak cildi uzun süre nemli tutar ve doğal bir görünüme kavuşmasını sağlar.
 
Kullanım Şekli:
Her sabah ve akşam temizlenmiş cilde uygulayınız. ( For you gold cilt bakım ürünlerinizi uyguladıktan sonra kullanılmasını öneriyoruz.) Bir kaç damla serumu göz çevrenize – göz altınıza, göz kapaklarınızın dış kenarlarına uygulayınız. İyice emilene kadar hassas bir masaj ile cilde yediriniz. Tüm cilt bakım ürünlerinde olduğu gibi gözleriniz ile doğrudan temasından kaçınınız. Temas durumda gözlerinizi su ile durulayınız. Harici kullanım içindir. Dermaroller (uygun olan ) veya yeşim taşı gibi apartlarla destekleyebilirsiniz.
 
For You Gold Göz Altı Torba, Morluk & Koyu Halka Karşıtı Yoğun Nemlendirici Göz Altı Bakım Kremi
Göz altı torbaları, koyu halkalar ve göz çevresi yaşlılık belirtilerini hedef alan 3 etkili bakım kremidir.
Göz Çevresi Bakım Kremi Ne İşe Yarar;
Göz çevrenize ilginizi göstermek, göz altı torba görünümünü azaltmak, ince çizgiler, kaz ayakları ve koyu halkalar için,
Göz çevresini canlandırmaya yardımcı olur,
Göz çevresi ve göz altını etkili şekilde nemlendirir, besler ve güçlendirir.
Cildi yorgunluk, stres ve çevrenin olumsuz etkilerinden arındırır. Benzersiz bir bakım kompleksi içeren krem
Göz çevresindeki koyu görünümü aydınlatma ve kırışıklık görünümünü yumuşatma etkisine sahiptir.
Göz altına aydınlık bir görünüm kazandırmaya katkı sağlar.
Göz altı ve göz çevresinin daha elastik ve sıkı görünümünü destekler. İçerisinde bulunan özel formülü ile tam bir bakım kürü sağlayan krem, hassas dokusu ile tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.
Hassas göz çevresini korumak ve onarmak için hassas bir bakım gerekir. Göz çevresini tahriş etmeden ve hassasiyet yaratmadan nemlendirerek kuru ve cansız görünümü giderebilir, For You Gold göz çevresi bakım kremi ciltten 10 kat daha hassas olan göz çevresindeki dokuyu nemlendirir. Cildi besler ve nem dengesini korur. Bu sayede göz altı problemlerinin görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Göz çevresi kreminin günde 2 kez kullanılması önerilir. Bu sayede gece ve gündüz göz çevresini nemlendirerek canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. İnce ve hassas dokuya sahip olan göz çevresine kremi yavaş ve tampon hareketlerle uygulayın. Parmak uçlarınızla bastırmadan ve cildi çekmeden ürünü yedirin. Ufak hareketlerle masaj yapınız. Ürünün emilmesini bekleyin. Düzenli kullanımda en etkili sonuca ulaşabilirsiniz.
 
INGREDIENTS/iCiNDEKiLER
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Steario Acid, Glyceryl Stearate, Dunaliella salina Extract, Palmitoyl Tripeptido-5, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Isopropy
Myristate, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Citric Acio, Ethylhexylg
ycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Pantolactone
 
 Not: Ürünlerimiz hijyenik ürünler olduğu için ambalajı açılan ürünün iadesi kabul edilmemektedir.
 
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Mayıs Salı-09 Mayıs Perşembe

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$143.00

$72.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver