Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

24k Altın Serum – 9 Peptid Solüsyon Yaşlanma & Kırışıklık Karşıtı, 30 Ml 1007-01 Beyaz

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987384

RENK :

Beyaz

MEVSIM :

4 Mevsim

Beyaz renktedir. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Ürün Bilgileri
*İçeriğinde bulunan Saf 24 Ayar Altın, 9 Peptide Complex, Hyalüronik Asit bitkisel aktifler ve yüksek miktarda kolajen ile cildin gençleşmesini hedefler ve yaşlanma sürecini yavaşlatmaya yardımcı olur.
*Ciltte oluşan kırışıklık görünümlerinin azalmasına yardımcı olur. Yumuşak ve hafif dokusuyla hızlı emilir ve yağlı bir doku bırakmaz
Haricen kullanılır. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.
Kullanım Şekli
1) Altın serumu kullanmadan önce cildin temiz olması gerekir.
2) Cilt temizlendikten sonra uygun miktarda parmağına damlatıp, göze temas ettirmeden dairesel hareketler ile cilde uygulayın.
3) Cilt emene kadar, dairesel hareketlerle masaj yapmaya devam edilir.
Günde iki defa olmak üzere, sabah ve akşam temiz cilde uygulanmalıdır.
İçindekiler
Aqua, Glycerin, Sodium PCA, Panthenol, Fomes Officinalis (Mushroom) Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Carbomer, Chamomilla Recutita Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Propolis Extract, Triethanolamine, Allantoin, Lecithin, Lavandula Angustifolia Extract, Ectoin, Xanthan Gum, Polyvinyl Alcohol Glycolic Acid, Lactic Acid, Algae Extract Aloe Barbadensis Leaf Juice, Collagen, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Gold, Acetyl Hexapeptide-8Acetyl Tetrapeptide- 5Palmitoyl Tripeptide-S Palmitoyl Oligopeptide. Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tetrapep- tide-50Copper Palmitoyl Heptapeptide14, Heptapeptide-15 Palmitate, Cyclotetrapeptide-24 Aminocyclohex ane Carboxylate, CI 16035, CI 15985.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOKENT’TE GELİŞTİRİLMİŞTİR.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Mayıs Salı-09 Mayıs Perşembe

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$176.00

$82.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER